un ohm
sau cauta cred la maja in semnatura ori in aplicatii,unde exista un program de "reminder" pentru sms si apeluri ratate,la care poti seta o sonerie sa-l si auzi nu numai sa-l vezi
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Samsung Omnia
184 453 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
9 mesaje
din 13/04/2009
23 octombrie 2009, 20:36:52
da..speram sa nu se ajunga la hard reset....dar n`am ce face....oricum multumesc frumos.
sanatate
sanatate
MW Liker
62 mesaje
din 31/03/2009
23 octombrie 2009, 21:07:43
acum 2 zile am incercat sa copy o poza de pe pc pe omnia in my storage si nu am putut mi'a dat o erroare,dupa care i'am dat copy pe storage card si acolo a mers, cand am vrut sa intru in My storage intra dar nu mai are nici un folder,au disparut toate,daca vreau sa fac new folder merge dupa ce ii dau ok dispare si ala, daca copy ceva din pc in My storage merge dar la fel nu se vede nimic,i'am facut hard reset,la fel nu merge,i'am facut un nou update de rom cu DXIA5 si la fel nu imi arata nimic , am incercat sa ii dau format la MY storage si cu coduri si cand am facut update dar nu merge formatata. in schimb eu aveam in My storage un folder my documents unde aveam toata muzica si daca dau la sounds sa aleg soneria pt tel imi arata toate muzica si inca ceva am vazut in seara asta ca atunci cand fac poze pot vedea toate pozele de pe My storage nu inteleg ce are nu stiu ce sa ii mai fac,vreo idee ceva sau trebuie sa il trimit iar in service?multumesc
MW Lurker
225 mesaje
din 07/09/2008
23 octombrie 2009, 21:48:37
si mie mi s-a intamplat odata
nu stiu de la ce, dar nu s-a mai intamplat a doua oara asa ca .... nu am bagat de seama!!! am injurat si am trecut mai departe!!!!
nu stiu de la ce, dar nu s-a mai intamplat a doua oara asa ca .... nu am bagat de seama!!! am injurat si am trecut mai departe!!!!
MW Luver
124 mesaje
din 09/08/2009
23 octombrie 2009, 22:11:19 • actualizat 23 octombrie 2009, 22:21:54 (1 ori)
stie cineva o versiune cat de cat noua PocketShield si (aranjata)? ...multumesc...
MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
24 octombrie 2009, 01:05:53 • actualizat 24 octombrie 2009, 01:10:19 (4 ori)
-----Avand in vedera faptul ca ma-m folosit de multe informatii de pe aceste forumuri, m-am gandit sa mai fac si eu cate un post cu gandul ca poate o sa fie de folos vreo cuiva... vreodata asa cum mi-au fost mie de folos alte informatii.
1. in legatura cu rescrierea ROM-ului pe omnia pot sa spun ca mi-au fost de un ajutor foarte mare toate informatiile de aici si nu numai, tin sa precizez ca aveam un ROM in limba italiana foarte "scarbos" daca se poate spune asa. Adica nu intelegeam o iota din multitudinea de chestii pe care le poati face cu omnia desi stiam multe din ele din specificatiile tehnice ala aparatului, iar acum, pot sa va spun ca am un ROM care consider eu ca este foarte stabil si se cunosc diferente si la baterie, si mai exact DXIA5 care deasemenea am descarcat-o tot de pe MW. in caz de aveti nevoie de informatii... cititi cu atentie tot ce este postat la topicul cu Update Samsung Omnia ROM si o sa gasiti acolo toate raspunsurile!
2. In legatura cu aplicatiile pentru Omnia, cam acestea sunt aplicatiile pe care le folosesc eu si merg de minune:
-Igo8, care cred eu ca nu mai are nevoie de nici o descriere
-SpbMobileShell 3.5, deasemenea, este cea mai "cool" interfata aparuta si nu numai ca arata foarte bine, dar pe deasupra are si o multitudine de avantaje in accesibilitatea homescreen-ului si a celorlalte submeniuri + multe teme cum ar fi iPhone si HTC (TouchFLO) care cu siguranta arata bine chiar si daca sunt pe Omnia.
-TotalCommander Mobile, daca ai nevoie sa intri in foldere care nu iti sunt accesibile cu File Explorer cum ar fi cele din Windows (inlocuieste cu brio FileExplorer-ul)
-ShakeIT, doar daca iti place sa schimbi melodiile prin "agitarea" telefonului spre stanga si dreapta (merge doar la Windows Media)
-vSnap, pentru screen capture
-ppcPIMbackup, salveaza toate informatiile confidentiale
-CorePlayer, un player foarte bun mai ales ca am gasit pentru el si extra codecs
-TCPMP, deasemenea un player bun
-MyMobile12, foarte misto pentru faptul ca poti sa vezi si deasemenea sa umbli prin telefon direct de la pc, si e chiar foarte "comod" asa
-si mai sunt si alte maruntisuri dar care un le consider chiar utile si de aceea nu le mai enumar!
Sper sa nu va fi plictisit cu ce am avut de spus, si mai ales m-as bucura daca am putut in vreun fel sa va fiu de folos. Daca va pot ajuta cu informatii... astept chiar aici
P.S. va recomand SpbMobileShell cu cea mai mare incredere si va asigur ca nu o sa va plictisiti de aceasta interfata pe care o puteti face dupa bunul vostru plac!
1. in legatura cu rescrierea ROM-ului pe omnia pot sa spun ca mi-au fost de un ajutor foarte mare toate informatiile de aici si nu numai, tin sa precizez ca aveam un ROM in limba italiana foarte "scarbos" daca se poate spune asa. Adica nu intelegeam o iota din multitudinea de chestii pe care le poati face cu omnia desi stiam multe din ele din specificatiile tehnice ala aparatului, iar acum, pot sa va spun ca am un ROM care consider eu ca este foarte stabil si se cunosc diferente si la baterie, si mai exact DXIA5 care deasemenea am descarcat-o tot de pe MW. in caz de aveti nevoie de informatii... cititi cu atentie tot ce este postat la topicul cu Update Samsung Omnia ROM si o sa gasiti acolo toate raspunsurile!
2. In legatura cu aplicatiile pentru Omnia, cam acestea sunt aplicatiile pe care le folosesc eu si merg de minune:
-Igo8, care cred eu ca nu mai are nevoie de nici o descriere
-SpbMobileShell 3.5, deasemenea, este cea mai "cool" interfata aparuta si nu numai ca arata foarte bine, dar pe deasupra are si o multitudine de avantaje in accesibilitatea homescreen-ului si a celorlalte submeniuri + multe teme cum ar fi iPhone si HTC (TouchFLO) care cu siguranta arata bine chiar si daca sunt pe Omnia.
-TotalCommander Mobile, daca ai nevoie sa intri in foldere care nu iti sunt accesibile cu File Explorer cum ar fi cele din Windows (inlocuieste cu brio FileExplorer-ul)
-ShakeIT, doar daca iti place sa schimbi melodiile prin "agitarea" telefonului spre stanga si dreapta (merge doar la Windows Media)
-vSnap, pentru screen capture
-ppcPIMbackup, salveaza toate informatiile confidentiale
-CorePlayer, un player foarte bun mai ales ca am gasit pentru el si extra codecs
-TCPMP, deasemenea un player bun
-MyMobile12, foarte misto pentru faptul ca poti sa vezi si deasemenea sa umbli prin telefon direct de la pc, si e chiar foarte "comod" asa
-si mai sunt si alte maruntisuri dar care un le consider chiar utile si de aceea nu le mai enumar!
Sper sa nu va fi plictisit cu ce am avut de spus, si mai ales m-as bucura daca am putut in vreun fel sa va fiu de folos. Daca va pot ajuta cu informatii... astept chiar aici
P.S. va recomand SpbMobileShell cu cea mai mare incredere si va asigur ca nu o sa va plictisiti de aceasta interfata pe care o puteti face dupa bunul vostru plac!
MW Luver
140 mesaje
din 02/09/2009
24 octombrie 2009, 10:24:46
http://rapidshare.com/files/156591642/wmomapps.rar
Kosmin!Mai incearca si de aici.Poate mai gasesti si alte aplicatii interesante.Aici a pus cineva cam tot ce trebuie pentru un telefon.
Sunt multe aplicatii misto.Sper sa va foloseasca.
Kosmin!Mai incearca si de aici.Poate mai gasesti si alte aplicatii interesante.Aici a pus cineva cam tot ce trebuie pentru un telefon.
Sunt multe aplicatii misto.Sper sa va foloseasca.
MW Luver
124 mesaje
din 19/12/2008
24 octombrie 2009, 12:21:52 • actualizat 24 octombrie 2009, 22:14:25 (1 ori)
romyo 23-10-2009 22:11:19
stie cineva o versiune cat de cat noua PocketShield si (aranjata)? ...multumesc...Cu placere
MW Liker
53 mesaje
din 18/10/2009
24 octombrie 2009, 15:21:30
Multumesc mult Tracian, chiar sunt chesti interesante aici si cu siguranta sunt utile unele din ele.
Începător
5 mesaje
din 17/02/2008
24 octombrie 2009, 15:39:24
link alternativ http://www.fileshare.ro/704997495.005
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
24 octombrie 2009, 20:41:11
stiti vreun power radio care merge pe omnia?
Începător
31 mesaje
din 09/01/2009
24 octombrie 2009, 21:17:01 • actualizat 24 octombrie 2009, 21:17:39 (1 ori)
am si eu o problema cu telefonul......cand apas pe o melodie sa o ascult imi da o eroare
" Cannot play the file. The file is either corrupted or the player does not support the format ou are trying to play." eroare asta care pana acuma nu am avut`o .....ci de cand am instalat playerul care l-a postat stef mai inapoi cateva pagini ala negru......de atunci nu imi deschide nici o melodie ca sa le ascult tre sa deschid playeru si porma pot sa ascult melodia si el incearca sa il deschida cu playeru vechi.......cum fac sa il deschida cu asta nou ?? exista vre`o sansa?sau pur si simplu renunt la ala nou ?
" Cannot play the file. The file is either corrupted or the player does not support the format ou are trying to play." eroare asta care pana acuma nu am avut`o .....ci de cand am instalat playerul care l-a postat stef mai inapoi cateva pagini ala negru......de atunci nu imi deschide nici o melodie ca sa le ascult tre sa deschid playeru si porma pot sa ascult melodia si el incearca sa il deschida cu playeru vechi.......cum fac sa il deschida cu asta nou ?? exista vre`o sansa?sau pur si simplu renunt la ala nou ?
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
SAMSUNG-SGH-i900
jointuletz citeste cu o pagina in urma , sau voi intrati pe forum si cereti si intrebati fara sa cititi ? ma uni chiar sunt afurisit, soft reset ca alta posibilitate nu ai, si stef ar trebui sa explice problema cu playerul lui cum ii ruleaza muzica
MW Veteran
624 mesaje
din 25/06/2009
3 aprecieri
SAMSUNG-SGH-i900
romyo tie cum iti merge pocketshield ? mie imi da eroarea: pckshd.exe IndexOutOfRangeException la #p.#s..ctor(String Senting) la #p.#q.#8(String [] Args) ce eroare e asta ? cum o scot ? sau mai stie cineva ? thank
romyo tie cum iti merge pocketshield ? mie imi da eroare cum o scot ? sau mai stie cineva ? thank
Note: Posts were merged
romyo tie cum iti merge pocketshield ? mie imi da eroarea: pckshd.exe IndexOutOfRangeException la #p.#s..ctor(String Senting) la #p.#q.#8(String [] Args) ce eroare e asta ? cum o scot ? sau mai stie cineva ? thank
romyo tie cum iti merge pocketshield ? mie imi da eroare cum o scot ? sau mai stie cineva ? thank
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter