Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Wow Wow.... Am vizionat prima pagina si am ramas "prost" Acel Motorola A6188 cu Touchscreen e bestial Si ma intreb daca de la MotorolaA6188 incepea cu Touchscreen dupa Symbian etc... Acum unde ajungeam?
Primul meu telefon a fost un Ericsson(fara sony) T10, lansat prin 99 cred monocrom, avea doar vibratii, sonerii monofonice si composer. Ah, avea si ceas, alarma si vreo 5 culori. Il butonam toata ziua in pauze in generala.
Un telefon foarte impresionant in vremea lui ( 2005) a fost Nokia 6822 Acest telefon a fost remarcat din cauza tastaturi QWERTY dar si forma in sine a telefonului.
19 iunie 2013, 02:16:17 • actualizat 19 iunie 2013, 02:19:09 (1 ori)
acum cateva zile am fost la un targ de vechituri si pt 5 lei am salvat dintr-o plasa plina de alte piese de telefoane/pc, un motorola a6188 i-am incarcat bateria cu un incarcator universal si am fost foarte placut surprins sa vad ca telefonul e functional e chiar foarte tare acest telefon si desi e din 2000 tot ii merge touch-ul mai bine decat la samsung s5230 care l-am avut anul trecut
singurul lucru care il regret e ca nu merge cu cartela de cosmote doar cu vodafone (poate si orange dar nu pot testa) ca l-as fi folosit... sa agat tipe cu antena sau cu clapeta