Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu stiu daca ati vazut sau nu, dar pe multe siteuri au aparut anunturi cu unele telefoane din uk sau usa la preturi incredibile. Eu am si luat legatura pe mes cu un asa zis reprezentant si am aflat ca plata se poate face numai in avans prin western union sau money gram. I-am explicat ca as vrea cel mai ieftin tel si mia spus ca imi da un iphone 4 gb la 150 dolari( ), cu taxe platite de el pentru ca este un "test order". Inca nu m-am incumetat sa-l iau pentru ca s-ar putea sa fie tzeapa. Voi ce parere aveti?? A incercat cineva acest sistem sau stie vreo discutie legata de acest subiect Astept pareri !!
06 octombrie 2008, 20:35:38 • actualizat 06 octombrie 2008, 20:38:15 (1 ori)
ia plateste tu avansul si sa ne zici si noua daca ai primit telefonul ! Am luat si eu legatura cu un british cocalar de asta si nefiind de acord cu plata avansului . . . . tot imi cerea 20% din pretul aparatului achizitionat in avans . . . . . asa ca ne-am pupat mainile si la gara ! P.s - ma insel sau nu . . . adresa respectivului nu este cumva o casuta postala !
Personal am luat dintr-un Orange Shop din Londra, un HTC Touch cu pachet pre-pay la 150 de lire sterline, bani in care era inclus si un credit de comunicare de 10 lire.
Deci se pote, dar sa te duci tu personal (in cazul in care ai drum pe acolo), sau daca ai pe cineva prin UK sa te ajute, ar fi ideal. In nici un caz nu puneti botul la anunturile venite din partea unui nickname pe nu stiu ce forum!
Corect. In afara la baza telefoniei mobile stau abonamentele si nu, numarul de unitati (telefoane) vandute sau numarul de cartele SIM pre-pay activate.
nu stiu daca unii ati aflat dar au aparut unele telefoane care sunt facaturi...de exemplu eu am tinut in mana si stiu baieti care vand nokia n95 de 8gb cica la 1 milion jumate...si seamana perfect cu cel original,design,tot...iti dai seama cand intri la aparat foto ca are de fapt doar camera vga si sunt o gramada de modele pe piata deja de alea...asa ca fi atent sa nu ai iphone de 4mega ))
pana acum eu unul nu am mai auzit de Iphone 4gb.... stiu ca exista doar 8/16 gb....
cocalarul din tine ar fi facut bine sa taca si sa continuie sa foloseasca nokia 1100. IPhone prima versiune (fara 3g) a aparut in versiune 4 si 8 gb, iar a 2-a versiune 8/16gb
frate in primul rand cine esti tu sa ma jignesti pe mine Un ratat cu 8 clase care habar nu are sa scrie corect in limba romana In al 2 -lea rand am gresit... prima versiune de iPhone a aparut de 4/8/16 gb... dar nu trebuie sa ma jignesti pt asta....
in italia era oferta la iphone 3g ,daca il lui de la tim(pre-pay),costa 149,99 EUR,si primeai 10 euro credit,iphone varianta de 8gb,am vrut si eu sa imi iau dar ramasesem fara bani:P:Dsi in legatura cu operatorii,tatal meu cumpara multe din strainatate,inclusiv telefoane;)si plateste la majoritatea in avans pana la 50%,nu a fost nici o tzeapa:D
tatal meu cumpara multe din strainatate,inclusiv telefoane;)si plateste la majoritatea in avans pana la 50%,nu a fost nici o tzeapa:D
Una e sa cumperi de la un magazine de renume, si alta e sa cumperi de la un NICKNAME aparut pe nu-stiu-ce forum sau site si sa spuna ca are iPhone de 16 GB la 100 de dolari si vrea 25% avans. . .