Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Eu totusi prefer VGA.. nu stiu, nu suport rezolutia wide...
Se pare ca WideVGA devine o rezolutie din ce in ce mai populara si tot mai multe deviceuri sunt dotate cu un asemenea display. Sa fie oare de viitor? Una peste alta,sa speram ca acest nou concept de la Asus sa convinga si in realitate,nu precum Diamond si Touch Pro de la HTC
Nu arata rau nici la design. vad ca iau amploare rezolutiile mari,Gps incorporat etc,Important e ca os-ul incorporat sa aibe functii cu adevarat utile nu de generic.
28 decembrie 2008, 16:04:09 • actualizat 28 decembrie 2008, 16:09:47 (2 ori)
Mda.. pana la urma nu e fake device-ul din prima poza. Doar ca.. au renuntat la procesorul Marvell de 800mhz in favoarea lui Qualcom MS7200A 528 Mhz (chipsetul prezent si in ultimele device-uri HTC: Diamond, TouchPro, HD, XPERIA X1)
Ma intreb de ce au luat decizia asta.. pobabil costurile de implementare sunt muult mai mici cu Qualcomm decat Marvell. Pacat ca tot userul final e afectat (daca va avea problemele legate de performanta deja cunoscute la deviceurile actuale HTC+Qualcomm)
29 decembrie 2008, 02:44:38 • actualizat 29 decembrie 2008, 02:45:31 (1 ori)
Asus P835 Galaxy 7 is a smartphone that powered by Qualcomm MSM7200A 528MHz processor and 256MB ram and 4GB flash storage. This PDA come with 3.5-inch 800à—480 LCD touchscreen and it has Megapixel autofocus camera, for connectivity Wifi available and of course bluetooth. This PDA also has integrated GPS and a microSDHC card slot.
cel mai rau imi pare (la fel ca la Omnia) de rezolutia non-standard...