Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
PROTEST!!
980 vizualizări
85 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "PROTEST!!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Nu ma asteptam sa iasa atata tevatura din toata povestea asta si imi pare rau. V-as ruga sa incetati...mai tarziu o sa-mi prezint si eu punctul de vedere.
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Aleks, asta este opinia ta! Si nu am protestat doar eu! Ci și alții! Printre care și moșul...care s-a auto banat. Se pare ca nu ai înțeles nimic din acest topic! Eu nu am căutat scandal! Ci doar sa atrag atenția că s-a comis un abuz. Iar dacă tu cauți ceartă, nu îți merge! Nu cu mine! Eu chiar nu am chef de scandal! Apropo, eu la căldură, sunt mai inert! Nu am chef de nimic! Deci nu dați vină pe caniculă!
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
12 august 2008, 10:55:04 • actualizat 12 august 2008, 11:30:27 (4 ori)
--deleted--
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
12 august 2008, 11:12:53
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Ca de obicei s-a plecat de la o idee si s-a ajuns la cu totul altceva. Tipic in ultima perioada. Eu nu tin nici cu ursul, nici cu lupul, nici cu oaia, nu cunosc pe nimeni din cei care gestioneaza site-ul, iar persoanele pe care le cunosc cat-de-cat, le pot numara pe degetele de la o mana! Vorbesc din prisma unui simplu user si, sincer, nu-mi face placere ce se intampla acum pe site. Nu-mi place sa citesc modul in care va balacariti voi (majoritatea) in acest moment! Cred ca ar fi fost mai indicat ca pe acest topic sa lase un mesaj toti cei care sunt de partea lui Agresiv si atat; fara a se mai bate campii. Puteti sa-l bombardati cu tot felul de mesaje pe Adim si ajutoarele sale. Noi, ceilalati nu suntem obligati sa cititm tot felul de balacarii!
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Evil, ești în eroare! M-am referit la Aleks. Nu la alecs.
citește topic-ul.
citește topic-ul.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
In primul rand nu e vina mea pentru ce i s-a intamplat lui agresiv, si nici nu pun la indoiala activitatea sau meritele lui pe forum.Am si zis in postul pt care mi-a dat warn ca fac oarece offtopic, dar mai offtopic au fost cei ce au dat replici dupa mine.Parerea mea e ca s-a grabit sa ma sanctioneze si astfel le-a dat castig de cauza semianalfabetilor care au sarit pe mine ca i-am trimis la citit.Macar daca ii trimiteam la dracu, asa se justifica un bann, dar nu i-am injurat si nici n-am vorbit urat.
E totusi hilar sa vad cum va bateti cu pumnii in piept cand pica serverele si va apucati de plans pe forum:' Cand revine serverul, cand revine, vai de mine, vai de noi!'. Si nu ma pot abtine sa nu zic ceva..cei care se vaita asa fac parte din curentul asta plin de genii al copchiilor nascuti dupa '90 plini de ifose ,cu aer inabordabil, carora nici nu li se mai vad amprentele de-atata tastat si care abia mai stiu cine-a fost Eminescu.Vai de voi.. nu vreau sa aveti impresia ca ma refer la toti, dar fenomenul e general.
Poate ar trebui sa-l mai ascultati si pe DSF. Vi se pare discriminare ce a facut el,dar eu nu am cerut favoruri, a fost decizia lui sa-mi scoata warn-ul si sa il sanctioneze pe agresiv. De ce?El a raspuns deja, dar voi nu vreti sa auziti, asa ca nu-mi mai bat si eu gura. Nu pretind ca am contribuit prea mult la forum, dar eu chiar am pus suflet aici, am adus cat de multe am putut si am ajutat pe altii in masura timpului pe care l-am avut.
Alliine, acum sa ma iau de tine: in primul rand, nu te mai lauda ca ai citit 500 de carti, ca felul in care scrii pe forum de dezice.Si nu vorbesc aici de t9 ci de cratime pe care tu chiar habar n-ai sa le pui.
Apari mereu peste tot si zumzai fara rost, asa cum ai facut si ieri si faci in continuare. Cand ai sa dai vreodata in aria windows mobile atunci sa comentezi la adresa mea. Ar trebui sa-ti mai vezi si tu lungul nasului si sa stai pe topicurile tale si sa scrii la clasamente sport pana nu mai poti, nu sa te tot bagi in ceafa altora cu comentariile si opiniile tale, pentru ca in afara de dat opinii nu prea faci altceva.
Mi-am incalcat mai multe promisiuni si imi pare rau ca l-am pus pe DSF intr-o situatie creatoare de precedent. Nu stiu daca voi putea renunta definitiv la forum, dar cel putin o vreme mai bine dispar
Te las pe tine alliin sa-ti bati gura in continuare si sa te duci si pana la Haga cu PROTESTUL tau.
E totusi hilar sa vad cum va bateti cu pumnii in piept cand pica serverele si va apucati de plans pe forum:' Cand revine serverul, cand revine, vai de mine, vai de noi!'. Si nu ma pot abtine sa nu zic ceva..cei care se vaita asa fac parte din curentul asta plin de genii al copchiilor nascuti dupa '90 plini de ifose ,cu aer inabordabil, carora nici nu li se mai vad amprentele de-atata tastat si care abia mai stiu cine-a fost Eminescu.Vai de voi.. nu vreau sa aveti impresia ca ma refer la toti, dar fenomenul e general.
Poate ar trebui sa-l mai ascultati si pe DSF. Vi se pare discriminare ce a facut el,dar eu nu am cerut favoruri, a fost decizia lui sa-mi scoata warn-ul si sa il sanctioneze pe agresiv. De ce?El a raspuns deja, dar voi nu vreti sa auziti, asa ca nu-mi mai bat si eu gura. Nu pretind ca am contribuit prea mult la forum, dar eu chiar am pus suflet aici, am adus cat de multe am putut si am ajutat pe altii in masura timpului pe care l-am avut.
Alliine, acum sa ma iau de tine: in primul rand, nu te mai lauda ca ai citit 500 de carti, ca felul in care scrii pe forum de dezice.Si nu vorbesc aici de t9 ci de cratime pe care tu chiar habar n-ai sa le pui.
Apari mereu peste tot si zumzai fara rost, asa cum ai facut si ieri si faci in continuare. Cand ai sa dai vreodata in aria windows mobile atunci sa comentezi la adresa mea. Ar trebui sa-ti mai vezi si tu lungul nasului si sa stai pe topicurile tale si sa scrii la clasamente sport pana nu mai poti, nu sa te tot bagi in ceafa altora cu comentariile si opiniile tale, pentru ca in afara de dat opinii nu prea faci altceva.
Mi-am incalcat mai multe promisiuni si imi pare rau ca l-am pus pe DSF intr-o situatie creatoare de precedent. Nu stiu daca voi putea renunta definitiv la forum, dar cel putin o vreme mai bine dispar
Te las pe tine alliin sa-ti bati gura in continuare si sa te duci si pana la Haga cu PROTESTUL tau.
MW Addicted
924 mesaje
din 11/03/2006
11 aprecieri
Windows CE
M-am saturat de certurile voastre inainte nu era asa
altceva parca nu stiti ce faceti imi pare rau sa zic da am aproape 3 ani de forum in care am intrat aproape zi de zi dar acum parca sunt prea multe certuri prea multa ura intre useri
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Alecs, înainte erai mai modest! Acuma te-ai schimbat mult! Acuma ai un exagerat aer de superioritate! Eu nu contest ca ai facut multe pe forum! Dar asta nu îti da dreptul sa intri pe un topic, doar pentru a tine morala la altii! Eu nu te-am atacat niciodată! Deci nu înțeleg atacurile tale! Am și eu o întrebare: doar aria windows reprezintă ceva pe forum? Şi nu ma intereseaza daca ma crezi sau nu ca am citit 500 de cărti. Eu știu ca am spus adevărul. Multa baftă! Ma retrag de pe topic.
Edit. Acest topic nu are nici o legatura cu tine.
Note: Posts were merged
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
12 august 2008, 13:23:02
intervin si eu... chiar daca nu imi place. Dar parca sunteti niste copii. Nu vreau sa te jignesc aline, dar parca prea exagerezi. Nu a facut Agresiv scandal si te apuci tu sa despici firul in 14. A gresit(poate) a fost sanctionat si gata.(punct!) Nu e la servici, aici intra sa mai dea un sfat, sa mai aduca o stire. Ma mir ca nu faci un site sa protestezi, vinzi insigne, plancarte, bannere, sa strangi semnaturi, poate sa il dai si jos pe DSF. Mai ganditi si voi fratilor! E un spatiu virtual! Sincer eu cred ca pe Agresiv nu l-a afectat foarte mult ca nu mai e moderator. Mai afectati ati fost, in special alin.
Symbian
alecs ce cauti pe forum? Tu ne zici noua sa mergem sa citim dar tu stai pe forumuri
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
12 august 2008, 13:32:19
Punisher 12-08-2008 13:23:02
Ma mir ca nu faci un site sa protestezi, vinzi insigne, plancarte, bannere, sa strangi semnaturi, poate sa il dai si jos pe DSF. Mai ganditi si voi fratilor! E un spatiu virtual! Sincer eu cred ca pe Agresiv nu l-a afectat foarte mult ca nu mai e moderator. Mai afectati ati fost, in special alin.
) MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
12 august 2008, 14:04:50
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://www.petitie-online.ro/agresiv_moderator
The following error was encountered:
Unable to determine IP address from host name for www.petitie-online.ro
The dnsserver returned:
Name Error: The domain name does not exist.
While trying to retrieve the URL: http://www.petitie-online.ro/agresiv_moderator
The following error was encountered:
Unable to determine IP address from host name for www.petitie-online.ro
The dnsserver returned:
Name Error: The domain name does not exist.
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CEDSF 12-08-2008 03:53:21
@Geo2000 pai da-ti cu parerea, sa auzim si varianta ta.MW Addicted
1961 mesaje
din 21/04/2007
6 aprecieri
12 august 2008, 17:31:30
info@ e la misto pusa petitia aia (link)
MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
12 august 2008, 18:25:41 • actualizat 12 august 2008, 18:28:21 (1 ori)
Voi nu aveti ce face... 
Prea multa caterinca faceti!
Si pun pariu ca daca spuneti ca nu mai intrati pe forum o sa intrati cu alt nick!
Mai bine va orientati in alte domenii,multimedia,telefoane etc. decat topicuri din astea!
Calitate nu cantitate
Si nu in ultimul rand, tinand cont de regulamentul scris si nescris. Evita offtopicul pe forumuri, ajuta cand poti, foloseste un limbaj adecvat, ataca subiectul nu persoana, fara warez, s.a.m.d.

Prea multa caterinca faceti!
Si pun pariu ca daca spuneti ca nu mai intrati pe forum o sa intrati cu alt nick!
Mai bine va orientati in alte domenii,multimedia,telefoane etc. decat topicuri din astea!
Si nu in ultimul rand, tinand cont de regulamentul scris si nescris. Evita offtopicul pe forumuri, ajuta cand poti, foloseste un limbaj adecvat, ataca subiectul nu persoana, fara warez, s.a.m.d.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter