Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
22 aprilie 2008, 23:04:27 • actualizat 22 aprilie 2008, 23:10:41 (2 ori)
Dupa cum toti mai multi stiu ,cel mai repede ramai fara o parola cand te conectezi wifi ,la tot felul de retele nesecurizate unde toti pomanagii care stau la panda te pot "face"
Pe laptop mai poti folosi softuri VPN sau openVPN insa toti mai multi in ziua de azi folosesc wifi direct de pe telefon.
Mai mult...au aparut sniffere si pentru ppc.
In cativa pasi ,voi incerca sa arat (estimativ) cum se face o conexiune VPN pe un PocketPC pentru a securiza cat de cat traficul pe care il faceti.
(imaginile sunt gazduite de sharemobile,asa ca daca nu se vad inseamna ca a picat SM sau au fost sterse
gata,am reuploadat alea 2 lipsa. sper ca doar alea sa fie...
Probabil ca sunt offtopic, dar totusi intreb aici ca alt topic mai nimerit nu am gasit. Un vecin are o antena wireless externa la care vreau sa ma conectez , insa desi m-am apropiat de ea nu primesc nici un semnal. Cand ma conectez la un router wireless de camera, imi gaseste semnalul fara probleme insa de la antena asta wireless exterioara nu primesc nici un semnal. Care ar fi cauza, trebuiesc ceva setari in plus?