Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sony Ericsson XPERIA X1
14 261 vizualizări
319 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson XPERIA X1"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Florinele,i900-le asta chiar are un design de nota 10.Cel putin din punctul meu de vedere.Si specificatiile lui nu le are nici un alt wm!Ramane de vazut ce o sa aleg intre i900,touch pro si xperia.Asta e si ordinea in preferintele mele.
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
05 iunie 2008, 22:29:55
soryn, sa luam specificatiile: M600i, aparut in februarie 2006 care are procesor la 200Mhz si 64Mb RAM cu Tytn 2 aparut in iulie 2007 care are procesor la 400Mhz si 128Mb de RAM. Eu iti spun ca se misca mai bine UIQ-ul, l-am vazut langa un P3600 cu WM6.1. Am ramas dezamagit profund...si sincer M600i are hardware-ul lui C100!
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
05 iunie 2008, 22:32:33
Hidralazina 05-06-2008 21:10:35
Noroc cu Alecs ca ne-a luminat! Da' tu care cumperi numai HTC nu alergi dupa brand? Detin si un HTC si un S-E asa ca sper ca ma lasi sa-mi exprim si eu opinia umila: la capitolul viteza S-E-ul e net superior desi sunt pe aproximativ aceeasi configuratie hardware iar UIQ3 are o interfata mult mai complexa grafic decat WM5! NU vorbesc despre sistemele de operare in ansamblu pentru ca e evident ca WM ii e cu mult superior Symbianului prin flexibilitate, complexitate si deci diversitate! P.S. Si mai zici ca ai Tytn? N-as comenta in locul tau avand in vedere ce se spune despre ele, mai ales Tytn II. Cred ca poti lua orice S-E cu UIQ si pot pune pariu ca se misca mai bine ca al tau!
McMaster
1.Xperium suna substante sefeistice din filme cu omuleti verzi.Sau ai si tu aceiasi problema de masculinitate care o avea cel care voia sa schimbe pluralul "nu se merita citate cuvintele...." e de gen feminin? Anyway.
MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
05 iunie 2008, 22:41:17 • actualizat 05 iunie 2008, 22:42:22 (1 ori)
Baieti, haideti sa ne rezumam la Sony Ericsson XPERIA X1, asa cum sugereaza si titlul!
Lasati impungerile in alta parte..
Lasati impungerile in alta parte..
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
05 iunie 2008, 22:49:02 • actualizat 06 iunie 2008, 00:06:32 (1 ori)
Da, ar fi mai bine,cer scuze...
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
05 iunie 2008, 23:14:34 • actualizat 05 iunie 2008, 23:15:31 (1 ori)
Pai Alechix, tu n-ai pus in viata ta mana pe un UIQ si pun pariu ca habar n-ai cu ce se mananca! Probabil crezi ca daca ai vazut un Nokia basinos cu Symbian rasuflat, stii totul si despre UIQ 3.0! Eu spre deosebire de tine am pus mana si pe WM si pot face o comparatie obiectiva. De fapt cei care frecventeaza topicul cu aplicatii WM5 stiu ca sunt fan al sistemului asta de operare! In primul rand ca eu pe M600i n-am instalat decat client de yahoo, cu restul vine telefonul preinstalat: vine HTC-ul tau cumva cu Opera 8.65, client de mail, RSS reader, Office, call management (gen MagiCall), super mp3 player cu equalizer,liste etc?
P.S. Esti atat de plin de tine ca dai pe-afara! Da' deh, esti ciumeg, cine mai are un HTC branduit de Orange si luat pe puncte ca tine??
P.S. Acu' e usor, imi cer si eu scuze!
P.S. Esti atat de plin de tine ca dai pe-afara! Da' deh, esti ciumeg, cine mai are un HTC branduit de Orange si luat pe puncte ca tine??
P.S. Acu' e usor, imi cer si eu scuze!
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Hidralazina pai daca e asa cum spui tu(ca uig are viteza,are flexbilitate si ca wm se misca incet...)atunci eu nu inteleg un lucru:ce io fi apucat pe astia de la SE sa scoata xperia cu wm(sistemul asta de operare amarat,nesigur,greoi,incet)si sa nu puna pe xperia uig(viteza,flexibilitate,stabilitate)?Lamureste-ma!PS.Am avut si un p990 si tot p'acolo bate.
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
05 iunie 2008, 23:18:54
Cred ca tu ai o problema:
"NU vorbesc despre sistemele de operare in ansamblu pentru ca e evident ca WM ii e cu mult superior Symbianului prin flexibilitate, complexitate si deci diversitate!"
Unde cacat am zis eu ca e mai bun UIQ decat WM? E mai rapid UIQ, poate tocmai pentru ca e mai simplu.
"NU vorbesc despre sistemele de operare in ansamblu pentru ca e evident ca WM ii e cu mult superior Symbianului prin flexibilitate, complexitate si deci diversitate!"
Unde cacat am zis eu ca e mai bun UIQ decat WM? E mai rapid UIQ, poate tocmai pentru ca e mai simplu.
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
Windows CE
se nu a renuntat la uiq.(vezi g-urile, paris)
doar ca vrea diversitate, parerea mea.
pe mine ma intereseaza pretul lui.
doar ca vrea diversitate, parerea mea.
pe mine ma intereseaza pretul lui.
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Mersi pt.atentionare,Hidralazina!Cred ca,intradevar,am o problema.Batranetile...
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
05 iunie 2008, 23:42:05
Soryne,multumeste-i si pentru cuvintele necioplite (probabil Mishulica s-a culcat).
Hidralazina, mai bine n-o mai fa pe desteptul si lasa atacurile, aici e forum nu wc public. Din partea mea ignore
Hidralazina, mai bine n-o mai fa pe desteptul si lasa atacurile, aici e forum nu wc public. Din partea mea ignore
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
05 iunie 2008, 23:52:27
Inca o data ai venit cu argumente logice! Imi cer scuze si te rog in numele gramaticii limbii romane sa n-o mai violezi!
Începător
23 mesaje
din 26/05/2008
06 iunie 2008, 00:36:25 • actualizat 06 iunie 2008, 00:39:32 (1 ori)
De ce mi se pare designul Xperia mai bun:
Am avut experiente neplacute cu HTC. Joystickurile se fac praf repede, bateria mi s-a umflat de nu mai puteam pune capacul la loc, headset-ul s-a stricat subit. Nu incerc sa generalizez, dar prefer design-ul Xperia. E facut complet din metal si tastatura arata mult mai bine decat la HTC Raphael, de exemplu. Bateria e facuta tot de Sony-Ericsson.
La ora actuala avem 4 optiuni (zic eu):
HTC Diamond
Samsung i900
HTC Raphael
Xperia X1
Diamond nu vreau pt ca n-are QWERTY, si doar 192MB
i900 vine cu o rezolutie dubioasa (240 x 400), 128MB(wtf?) dar are 5 megapixeli si ecran de 3.5" (cam inutil), si iarasi lipsa tastaturii.
HTC Raphael are 288MB, specificatii bune, rezolutia e VGA, oricum n-am s-o iau ca pe un minus..eu totusi prefer WVGA. Insa nu-mi place deloc design-ul/constructia si tastatura.
Xperia are cam tot, plus interfata camerei de la SE, bateria de calitate, carcasa metalica, etc.
Pana la urma totul se rezuma la pret. Om trai si si-om vedea.
Am avut experiente neplacute cu HTC. Joystickurile se fac praf repede, bateria mi s-a umflat de nu mai puteam pune capacul la loc, headset-ul s-a stricat subit. Nu incerc sa generalizez, dar prefer design-ul Xperia. E facut complet din metal si tastatura arata mult mai bine decat la HTC Raphael, de exemplu. Bateria e facuta tot de Sony-Ericsson.
La ora actuala avem 4 optiuni (zic eu):
HTC Diamond
Samsung i900
HTC Raphael
Xperia X1
Diamond nu vreau pt ca n-are QWERTY, si doar 192MB
i900 vine cu o rezolutie dubioasa (240 x 400), 128MB(wtf?) dar are 5 megapixeli si ecran de 3.5" (cam inutil), si iarasi lipsa tastaturii.
HTC Raphael are 288MB, specificatii bune, rezolutia e VGA, oricum n-am s-o iau ca pe un minus..eu totusi prefer WVGA. Insa nu-mi place deloc design-ul/constructia si tastatura.
Xperia are cam tot, plus interfata camerei de la SE, bateria de calitate, carcasa metalica, etc.
Pana la urma totul se rezuma la pret. Om trai si si-om vedea.
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Ceva noutati despre Xperia?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 iulie 2008, 17:28:15
misterxzibit 06-06-2008 00:36:25
De ce mi se pare designul Xperia mai bun...Xperia are cam tot, plus interfata camerei de la SE, bateria de calitate, carcasa metalica
nu va aparea cumva si un SE X2 cu camera SE autentica?
cand va apare asa ceva ,cu camera de minim calitatea lui K850 va fi rupere...cred ca toti utilizatorii de ppcuri ar incerca macar odata un ppc care nu e htc
Înapoi la Sony Ericsson XPERIA
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter