Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
04 martie 2009, 20:23:43 • actualizat 04 martie 2009, 20:25:47 (1 ori)
lekavalier 04-03-2009 13:26:19
Am si eu o intrebare ! Este vreo posibilitate de a juca jocurile de ngage clasice(colin mcrae 2005,ashen ,ghost reacon etc }pe tel cu s60.v3 (N73)?
Din pacate, negativ Dar daca se adaptau toate aplicatiile necesare, de ce nu Cum 9.1 nu ruleaza nimic anterior iar Nokia nu manifesta nici un interes de a adapta platforma veche fiind prea concentrata pe cea 9 nu ramane decat sa speram intr-o minune: ca se vor apuca niste pasionati in masura sa aduca vreodata vechiul N-Gage "in zilele nostre"
mai on topic: tare lung mai este Hooked On cel mai adevarat joc, si destul de complex si bine realizat
mda. . Am luat si eu Demo-ul Asphalt 4 . . Dezamagire totala . . ma asteptam la o grafica mult mai buna din partea Ngage. Ce mi-e versiunea Simbyan HD ce mi-e asta ngage e tot una doar ca la asta au mai adaugat si ei un filmulet la iceput si cateva masini in plus . halal inbunatatire. . Pai Asphalt 1 si 2 de la vechiul Ngage e de 1000x mai marfa ca asta. Se le fie rusine , puteau si ei sa mai lucreze un pic la grafica.