Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dupa cate am vazut eu in screen-ul ala, nu exista nici o eroare in scrierea lui WM5. Hard resetul, nu se face ca la WM2003! In ecranul de boot, cand apare Clean Hive(1):, trebuie sa apesi tasta 1, pentru a afisa "Y" in loc de "N", la fel faci si cand apare Format par(2): . Trebuie sa apara asa: Clean Hive 1: (Y) Format par 2: (Y)
27 decembrie 2006, 12:48:11 • actualizat 27 decembrie 2006, 12:57:51 (1 ori)
http://img221.imageshack.us/img221/967/untitledjn3.jpg Da vad ca ti-a scris bine windowsul. Tu dupa ce ti-a scris windowsul la-ai deschis si sa-l lasi sa se aprinda singur fara șa mai apesi pe alte taste? Dupa ce iti apare imaginea de booth mai dureaza un pic pina apare imaginea cu windows mobile. La-ai lasat sa se deschida singur?
poi dupa ce sa terminat aia .... am scos cablul de date ... si am scos bateria .... si lam aprins si am asteptat pana a zis sa bag pinul .... ce zici sa`i mai fac ?!?
o intrebare .. nu stiu sigur asa ca mai bine am zis sa intreb. Daca incerc sa pun windows mobile 5.0 si ceva nu merge bine, un hard reset va restaura windows mobile 2003SE cu care a venit telefonu ? Sau trebe facut backup-u la ROM si dupa aia restaurat (ca miniSDu pe care il am momentan e numai de 16mb, si celalalt de 2gb e pe drum Ms de informatii.
Am Si Eu O Problema cand Vreau Sa Schimb Spl`ul Merge Tot Dar Nu Schimba Nimik In Loc Sa`l Schimbe Din SPL v1.01.01130 In SPL v1.01.0109 Ramane Tot Asha Cu SPL v1.01.0130...Si Nush Ce Anume Sa`i Fac ..Ma Poate Ajuta Cineva ...Blondutz_p6 ste id`ul Meu Dati`mi Add Va Rog Sa`mi explicaty Si mie ...
nu reusesc deloc sa fac upgrade de rom. Am un bootloader mai vechi decat ala care trebuie. Am incercat sa fac asa cum e prezentat pe forum si nimic....Ce sa-i fac??
bai fratilor uitati krei chestia ... crek am citit tot topicu ata si sa mor io si nam inteles neam cum sa-mi upgradez Windowsu de la tel ... deci ori oi fi eu icnuiat nush exact ma rog revin la subiect ... Deci eu ash dori sami upgradez telu da in primur rand nush rke e diferenta din WM 5 si WM 2005 ... asa ... dak puteti smai spuneti si mie de cultura generala kre e mai bun ash fi foarte recunoscator ... asa dupa aia dak ati putea sami si indicati cum anume sal instalez ar fi exepctional ... multumesc tpr timpu acordat si sper k ma va baga cineva in seama;))