Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 14 ani
BeNi
MW Addicted
Ultimul acum 6 ani
ov1d1u
MW Moderator
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

ADSL Express - Romtelecom (Clicknet Express)

32 376 vizualizări
1 374 răspunsuri
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
02 iunie 2011, 18:23:07
@EviL - ce setări? Eu am la țară ClickNet (un Huawei, nu-mi aduc aminte modelul, e ceva cu port USB pentru stick-uri de memorie) și se tot deconectează la intervale neregulate de timp. I-am sucit toate setările și tot nu am putut să o scot de la capăt. Din ce am citit pe net cică ar fi mai sensibile alea la interferențele de pe linia telefonică
Publicitate
Publicitate
cipri2006
MW Addicted
1961 mesaje
din 21/04/2007
6 aprecieri
02 iunie 2011, 18:35:22 • actualizat 02 iunie 2011, 18:38:54 (1 ori)
daca ii facea rau nu mai functiona nici in ziua de azi dar merge bine mersi  :P si il am de 4 ani... am citit pe softpedia ca facuse cineva asa si nu a mai avut probleme cu desincronizarile etc.

iar setarile le stiu si eu din cmd > telnet dar nu merg la huawei  :D doar la speed touch 516,546,585.V6

xdsl config detect-lop=disabled
saveall
exit
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
02 iunie 2011, 18:37:22
Ovidiu din cate imi aduc aminte ai zis ca ai HG655b. Si eu am primit acum 2 luni acelasi modem si nu am avut deloc probleme cu el si sper nici sa nu am.
Firul care vine de la stalp(Romtelecom) intra intr-o cutiuta mica alba(nu scrie nimic pe ea), apoi merge la o alta cutiuta pe care scrie VDSL spliter HWSP-368C. Din acest spliter ies doua fire, unu merge la telefon si celalalt la modem.
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
02 iunie 2011, 19:54:26
Da, ăla e modemul. Habar nu am ce are, încă nu mi-am dat seama exact dacă pică rețeaua (cea de după router) sau doar legătura dintre router și centrală. Legăturile fizice sunt la fel și în cazul meu.
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
02 iunie 2011, 21:11:57
ov1d1u 02-06-2011 18:23:07
@EviL - ce setări? Eu am la țară ClickNet (un Huawei, nu-mi aduc aminte modelul, e ceva cu port USB pentru stick-uri de memorie) și se tot deconectează la intervale neregulate de timp. I-am sucit toate setările și tot nu am putut să o scot de la capăt. Din ce am citit pe net cică ar fi mai sensibile alea la interferențele de pe linia telefonică
setarile sunt cele pe care le-a enumerat si cipri2006

huawei cu suport usb e numai unul hg 655b , care zic cei de la rt e cel mai bun mdm al lor , dar e cel mai varza , tre sa il diagnotichezi putin uite-te la led-uri in timpul deconectarilor , daca dsl-ul devine intermitend sau nu , si la ledul internet .
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
02 iunie 2011, 22:12:55
Păi DSL-ul devine intermitent, iar cel de internet se stinge. În câteva secunde însă se reconectează și toate revin la normal.
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
02 iunie 2011, 22:57:12
daca dsl-ul devine intermitent se desincronizeaza , poate fi de la linie , tre sa suni la relatii cu clientii sa faci o sesizare pt desincronizari dese .
TABela
MW Addicted
3949 mesaje
din 05/08/2008
75 aprecieri
Symbian
03 iunie 2011, 00:58:29
Ma fentat PC ul. L-am pus in functiune sa vad ce e pe CD ul Huawei, (nimic interesant nu este, numai driverele pentru mod usb),si cum l-am pornit, am conectat si netul prin cablu sa ma mai joc pe PC, si prapaditul a furat ip ul alocat de router pentru telefonul pe care merge serverul online. Si nu mai puteam sa recapat la telefon ip-ul pe care e setat port forward. Nu am vrut sa resetez routerul, am intrat cu telefon in panoul de setari, am clonat telul, si sa fie treaba sigura, am dat drumul la bipass pentru telefon. Imediat am primit de la router , system error, si nu mai pot intra in panoul de setari cu nici un aparat. DAR! a realocat pentru telefon ip ul virtual pe care am setata ip forward, si serverul telefonului e online.  :D ce chestie! Acum de vreau sa intru in administratie la router, ar trebui sa resetez routerul intai cu un bat de chibrit.  :P
laur1989
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
03 iunie 2011, 18:09:03
ov1d1u 02-06-2011 22:12:55
Păi DSL-ul devine intermitent, iar cel de internet se stinge. În câteva secunde însă se reconectează și toate revin la normal.
Il chemi pe nenea de la RTC (nu trebuie sa suni neaparat la ei) si il rogi sa verifice firele de pe stalp.
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
Opera Mini
05 iunie 2011, 17:37:24
Cum sa reconfigurez modemul HG655b pentru a avea iar net? Am umblat pe la mufe ca a trebuit sa-l mut si acuma imi da o eroare 'DNS failure'. Am dat reboot din buton si meniu, am dat si restore default settings, dar degeaba.
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
05 iunie 2011, 19:14:29
in ce porturi pui cablul de retea ? (lan 1 si doi sunt pt pc si lan3 si 4 pt iptv) se pot schimba aceste setari , dar default foloseste lan 1 si 2 , incearca sa pui dns-ul pe manual , 193.231.100.134 , 193.231.100.130
ADS
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
05 iunie 2011, 21:18:04 • actualizat 05 iunie 2011, 21:20:12 (1 ori)
Am facut reset din buton si sau sters datele de autentificare.
Eram obisnuit cu providerul vechi, dupa ce resetam ruterul se conecta direct la internet, nu mai trebuia setat user si parola ca la Romtelecom.
Multumesc de ajutor.
umbra_mea
MW Addicted
2046 mesaje
din 14/07/2008
17 aprecieri
05 iunie 2011, 23:24:58
exact , id si parola se in contract , sau daca nu suni la ei si ti le zic
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
Opera Mini
25 iunie 2011, 18:27:13
Azi s-a deconectat router-ul de zici ca era pe starter-e din alea de instalatii de brad :death: Am sunat la ei si cica sa ii sun iar, dupa ce se mai deconecteaza (desi ultima deconectare fusese cu 2 minute inainte). Partea ironica e ca acuma nu mai vrea sa se deconecteze satana de router, sta conectat de mai bine de 10 minute. Sa faci spume la gura, nu alta... Ma simt troll-at de un router
Publicitate
Publicitate
szmirika
MW Addicted
2549 mesaje
din 27/07/2005
27 aprecieri
29 iunie 2011, 19:42:44
La port forward ce adresa trebuie pusa       la "Local IP Address" ?
192.168.1.3 sau
192.168.1.2 ?
Am facut port forward la utorrent dar nu stiu care dintr-e ele sa le pun, le am incercat pe ambele dar nu vad nici-o modificare intre ele, sau sunt bune amandoua?
Înapoi la Romtelecom
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.021⋅4⋅0