Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
04 aprilie 2008, 20:08:30 • actualizat 04 aprilie 2008, 20:09:20 (1 ori)
Ca imbunatatiri: -nu o sa mai fie buguri -o sa fie rezolvate problemele cu sim contacts, bluetooth si irda -un design mai special la chome -mai mult ram liber
Posted by ALEUT Today evening I made 8.76 mb of ram with running CHome
o sa vedem...pana una alta eu nici nu am incercat vs 1.2 ca nu am avut timp
E posibil sa nu mai apara noul rom in weekendul asta , am vorbit cu Aleut si a spus ca mai are mult de munca la el. Noul rom o sa fie mult mai " light" , spune el, abia astept sa apara .
07 aprilie 2008, 15:19:58 • actualizat 07 aprilie 2008, 15:20:42 (1 ori)
Of, romul are o mare problema, in unele aplicatii scrisul este inlocuit cu niste caractere de nedescifrat , eu am probleme cu aplicatiile java. Am vazut pe xda o persoana care are aceeasi problema, sper sa fie remediat bugul in vs urmatoare.
PS: posibil sa apara si pt c500 wm 6.1 professional!
Romul asta e super: -mult mai rapid -mai mult ram liber( fara chome aveam vreo 10.7mb...dar nu prea are farmec fara chome ) -chome e super imbunatatit, se misca exceptional romul are multe chestii imbunatatite, multe tweakuri, va las pe voi sa le descoperiti Si inca asta nu e versiunea finala.
11 mai 2008, 15:06:38 • actualizat 11 mai 2008, 15:11:15 (2 ori)
De ce sa-mi pun linux pe telefon?Macar gasesc programe? Nu vad utilitatea acestui rom!
Marius 15-04-2008 16:17:59
Romul asta e super: -mult mai rapid -mai mult ram liber( fara chome aveam vreo 10.7mb...dar nu prea are farmec fara chome ) -chome e super imbunatatit, se misca exceptional romul are multe chestii imbunatatite, multe tweakuri, va las pe voi sa le descoperiti.
Mai ai instalat rom-ul asta,cum este in timp,este stabil?
Salut tuturor. Am si eu o problema cu un SPV C500. Am trecut de la windowsul lui standard wm 2003se la wm6. De curand am vazut ca am aparut o actualizare pentru el, versiunea 6.1. Am descarcat-o de pe site (este v 1.3). Cand vreau sa o instalez apare problema. 1- Cu NBF Tools - cand dau emergency flash zice "reliability test not successful" 2- cand intru in modul bootloader, cu cele 3 ecrane colorate, dau comanda in mtty 1.42 si zice clean temp... si CreateFile err. Ce se poate face? Va multumesc