Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pariuri sportive
14 363 vizualizări
1 668 răspunsuri
Linkuri topic "Pariuri sportive"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
09 iunie 2012, 18:03:41
pentru cei care au cont pe bwin,de ce cand vreau sa recomand nu prieten imi spune ca mail-ul nu poate fi trimis?
05 iulie 2012, 18:28:52
Am si eu o problema cu sitel bwin.Acum sunt in italia si cand intru pe site ma baga automat pe bwin.it unde nu imi recunoaste contul si nu ma pot loga.Cum pot intra pe bwin.com fara sa se bage pagina in italiana ?
05 iulie 2012, 19:46:50
cu ip de romania
11 august 2012, 01:17:56
Are cineva idee de ce in Italia majoritatea site-urilor de pariuri online sunt restrictionate? Gen bwin,bet365,stanleybet etc .
Ce site-uri folositi pentru a paria online ?
Ce site-uri folositi pentru a paria online ?
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter