Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
A venit timpul sa ma despart de HD2-ul meu. impecabil,10/10 ,tinut in toc si cu folie pe ecran. Are NAND Energy,bateria tine 2 zile la utilizare normala. Cutie cu toate accesoriile. Vreau 500 pe el.
nici una,pe bune. A fost pus in toc la 3 zile dupa ce l-am cumparat. La fel si folia de pe ecran. Ma stiti cu totii cat am laudat acest telefon si am tinut la el ca la ochii din cap,dar na stii cum e vine un timp cand trebuie sa te desparti de lucrurile dragi
Al meu e ceva mai uzat (capacul de la baterie) insa se tine bine, nu l-as da inca, l-as pastra ca gps si ca sursa audio pentru statia de la masina (e mai tare decat orice casetofon auto) Ca idee, 500-600 ron e un pret just pentru un device de acum 4 ani, avand in vedere ca se tine bine iar comunitatea e inca activa. Sariti pe telul lui Ascary, garantez ca luati ceva bun.
Multumesc pentru reclama Alecs. Saritor ca intotdeauna. Chiar si dupa ce-l voi vinde si normal imi voi lua un alt telefon, nu voi intarzia sa-mi ofer ajutorul detinatorilor de HD2,asa cum aam facut-o amandoi de-a lungul timpului. Respecte man!
Am rezolvat urgenta financiara. Mi-a sosit si noul telefon,asa ca HD2-ul sters,scos folia,pus in cutie alaturi de casti si incarcator si asteapta un nou prieten. A,sa nu uit,pretul a crescut la 400 de lei. Pretul corect zic eu pentru frumusetea asta de telefon. ............... Pentru baiatul ce m-a contact pe PM pretul ramane cel stabilit la data mesajului,adica 300.