Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
13 februarie 2013, 22:54:43 • actualizat 13 februarie 2013, 22:56:27 (1 ori)
Multumesc Blandu. Dar mi se pare un pic exagerat pretul Pe ebay gasesti si sub 150....
Iti dai seama ca afara am cautat si eu prima data. Am gasit si cu 8 bayuri Sunt chiar niste chestii interesante pentru cei care nu au carcasa enorma...
Din pacate cer mult la transport. + Daca iau din SUA nici nu stiu ce surprize ma asteapta la vama. Asa daca iau din China platesc 24% TVA la statul asta furacios de 2 lei...
22 februarie 2013, 03:25:23 • actualizat 22 februarie 2013, 03:27:09 (2 ori)
Vezi ce scoti din gura, castile au serial number inregistrat pe site, iar telefonul.. hmm, am impresia ca o zici in bataie de joc. Daca iti dau IMEI si SERIAL si sunt valide il cumperi ? Nu mai vorbi aiurea ca esti vai de ... ( fake de iPhone cu iOS 6.1 si jailbroken evasi0n sau esti atat de prost incat nu recunosti o tema aplicata cu WinterBoard ?! )