Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
26 iunie 2012, 23:45:25 • actualizat 27 iunie 2012, 00:39:56 (1 ori)
Eu ti-am dat un sfat,cumpara-ti un dictionar ca esti un analfabet si un agramat prost Pana una alta sa-i bagi covrigu lu' ma-ta in cur Pentru cultura ta generala (pe care nu o ai) un laptop nou incepe de la 1400 ron in sus,pe net.(modelul pe care il am eu).Tinand cont ca inca mai are garantie si ca e impecabil nu cred ca 1150 ron e un pret exagerat.Dar prostul din tine trebuia sa iasa in evidenta cu ceva.In fine,multumesc echipei pt.warn (l-am meritat intr-un fel).
POZE: vezi alaturat Vine cu: - cablu de date - incarcator cu mufa UK cu 3 pini (necesita adaptor priza europeana de la 3 la 2 pini; e ~ 5lei in carrefour) - casti - stylus
!!! Are o mica problema, sunetul la speaker a fost blocat de aplicatia slide2 unlock si nu stiu sa-l deblochez pentru speaker desi am dezinstalat/ reinstalat aplicatia respectiva. In slide 2 unlock apare mereu ca si cum as avea castile conectate la telefon, chiar si atunci cand nu sunt bagate in mufa. In rest totul e OK, in casti merge sunetul perfect, numai ca nu stiu cam sa deblochez speakerul . Pentru cine se pricepe banuiesc ca se poate rezolva destul de usor...
Telefonul prezinta urme de folosinta totusi consultati pozele alaturate
27 iunie 2012, 11:20:14 • actualizat 27 iunie 2012, 11:22:13 (1 ori)
crede-ma iphone 4 neverloked cu 850 ron a luat un amic
trebuie sa stii sa prostesti omul! oameni e efectul de turma la romani daca are unu un iphone hai sa iau si eu si etc! chiar ieri povestea un amic ca s-a intalnit cu unu sa ia un iphone si i-a dat telefonul s-a uitat cam 1 mion la tel dupa care ii zice "cum il deblochez?" sau "cum fac poze" hai frate dc iti mai iei daca nu stii cu ce se mananca!
27 iunie 2012, 13:43:49 • actualizat 27 iunie 2012, 13:56:59 (1 ori)
Cat?In Oradea se vand cu 2400 ala de 16gb si 2500ron ala de 32gb.Noi,cu garantie 24 de luni Un link cu preturile spuse de tine daca se poate .Am gasit si eu cateva la 400-450 dar erau anunturi false,deci nu stiu cat de reale sunt preturile spuse de tine.
27 iunie 2012, 14:38:15 • actualizat 27 iunie 2012, 14:38:52 (1 ori)
Ms.Am sunat la cel de pe tocmai.ro,ala s-a vandut,alea de pe mercador la 1900 is reale anunturile dar nu am incredere sa platesc in avans coletul.Platesc 100 de ron si cand ajunge coletul se scad aia 100 din pretul telefonului.Dar sunt in dubii,nu prea am incredere.
27 iunie 2012, 15:04:15 • actualizat 27 iunie 2012, 15:06:36 (7 ori)
Rauldark, Nu ai pentru ce! Ai sunat deci si la cei de pe Mercador? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Cumpar HTC DESIRE HD Nou , sau aproape Nou ! Cei care au asa ceva , sunt rugati sa ma contacteze pe PM.
Sa se tina cont pentru cei care au acest telefon la vanzare ca unul nou e 1.124 RON ! Va mai rog sa specificati pe PM , starea telefonului,daca are zgarieturi,sau alte probleme,si PRETUL !