Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Postati aici daca aveti nevoie sa decodati vreun telefon(nu orice model se poate decoda). Asta o faceti pe riscul propriu Acest lucru il fac doar pentru distractie. Daca aveti nevoie cu adevarat de decodare, apelati la un distribuitor autorizat.
Lista cu modelele suportate este urmatoarea: AEG/telital Alcatel LG (1200, 1300, 510, 520, 7010, 7020, B1200, B1300, C1200) Maxon NEC(unele modele) Nokia(orice nokia pe care nu scrie: made by nokia) Samsung Siemens(8008, CL50,55, ST 55,60) Sony Panasonic Vitel
*nota: nu toate modelele de telefoane merg decodate astfel.
Edited by 3DwarD at 25-09-2005, 00:57
Incepand din data de 18.03.2006, taxele vor fi urmatoarele: Cei care au mai putin de 30 postari*, taxa va fi de 3$/telefon** Cei care au intre 31 si 100 postari*, taxa de decodare va fi de 2$/telefon** Cei care au 100 - 300 postari*, taxa va fi de 1$/telefon** Cei care au mai multe de 500 postari, decodarile se vor face GRATUIT
* - Nu trebuie sa fie posturi AIUREA(pentru asta se va primi ban) ** - mobilewave nu isi asuma responsabilitatea pentru integritatea sau daunele ulterioare introducerii acestor coduri si nu garanteaza 100% functionalitatea lor.
Cand faceti cereri scrieti odata cu tipul telefonului si IMEI-ul. Iar cel care afla codul de decodare sa-l posteze public ca sa stie lumea ca s-a rezolvat. Nu de alta, dar asta ar evita sa se posteze cod de deblocare si ptr cazurile rezolvate
beni, eu iti multumesc pentru IMEI. Problema e ca nu stiu ce vrei. In cazul in care tu vrei sa il decodezi(sa mearga si in alta retea), trebuie sa imi zici si reteaua in care este blocat si tara. Daca ai cod de siguranta si l-ai uitat/pierdut, un mai trebuie reteaua in care este telefonul. inelegi? Eu chiar nu stiu ce vrei tu
Beni doar in cazul in care este codat pe orange romania, baga codul: #pw+329 456 255 746 555+1# Daca acest cod nu merge, sa nu il bagi de mai multe ori, sau sa incerci alt cod Daca tel este mai nou de 2004, nu pot sa te ajut decat cu PC-ul
asddd, imi pare rau, dar IMEI-ul pe care mi l-ai dat NU E CORECT. IMEI-ul trebuie sa aiba 15 caractere, nu 14!!!