Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
A vazut cineva pana acum diacriticele romanesti pe tastatura virtuala a unui Windows Mobile PocketPC Edition? Am un SPV M700 (HTC Trinity) si nu reusesc deloc sa fac tastatura virtuala sa afiseze diacriticele romanesti. Imi apar o groaza de caractere care nu-mi trebuiesc (ptr. alte limbi), insa pentru romana am doar î si â. ș, ț si ă lipsesc cu desavarsire.
Am incercat o groaza de tweak-uri prin registry, si nimic
28 iunie 2007, 10:16:21 • actualizat 28 iunie 2007, 10:18:40 (1 ori)
Imi trebuie pentru ca sunt roman Si am cumparat telefonul de la Orange Romania, ma astept sa primesc macar un minim de suport pentru limba romana (macar introducere de text). Am avut un SPV C600 inainte si aveam suport full pentru limba romana (inclusiv T9, foarte util la scrierea de SMS-uri si chat pe messenger).
Nu vreau sa instalez o alta tastatura virtuala, din doua motive: 1. toate tastaturile 3-rd party sunt lente, penalitatea de performanta este destul de vizibila si enervanta 2. ca sa pot folosi asa ceva trebuie sa umblu in registry sa setez manual o cheie ca fiind DefaultSIP, am facut asta de mai multe ori, insa odata am gresit (o litera/cifra probabil) si am fost nevoit sa apelez la un HardReset
Salut! Sunt nou pe forum si sper ca in curand si proaspat posesor de HTC Trinity. Exista pe undeva Trinity cu T9 in limba romana? Nici macar cele de la Orange nu au? Intelesesem ca macar SPV-urile au asa ceva, este fals? Multumesc.
Exista, dar nu la Orange. Eu momentan sunt intr-un meci via e-mail in legatura cu suportul pentru limba romana, intentionez sa merg chiar si la OPC pentru chestia asta. Cei de la Orange sunt destul de nesimtiti, i-am intrebat cum introduc diacritice si m-au trimis catre site-ul Omnisoft (htcromania.ro). I-am intrebat daca pot sa-mi scriu un ROM HTC, astept inca raspuns de la ei Evident, raspunsul o sa fie negativ, iar update de ROM de la Orange o sa vina la pastele cailor. Inca ma mai gandesc daca sa-l vand si sa-mi iau unul alb, direct de la Omnisoft.
problema veche si enervanta cu diacriticele. m am izbit de ea de la PALM iar windowsul, din punctul asta de vedere, nu e mai breaz. ca un exemplu abia vista are suport corect de diacritice ro (s cu virgula, nu s cu sedila). In fine, exista solutia de aici --> http://www.penreader.com/pocket-pc/romanian/de/Language_Extender_Romanian.html
Windows Mobile Pocket PC Romanian Language Extender (LEng) is available in two versions: "Full" and "Lite".
"Full" version of localization provides translation of Windows Mobile interface to Romanian (icons, menus and dialogs of Windows Mobile Pocket PC interface and built-in Pocket PC applications will be translated). *
"Lite" version includes on-screen keyboard layout for Romanian letters input, Romanian regional settings, word autocomplete function, etc. Lite version of Romanian language support does not translate Windows Mobile Pocket PC interface (menus and dialogs remain in English).
Daca gaseste cineva varianta full, ar fi o minune, o caut de veacuri...