Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
06 iulie 2009, 19:08:10 • actualizat 06 iulie 2009, 19:09:44 (2 ori)
Raoul 06-07-2009 12:29:31
Asa cauta el nod in papura... Exista doua posibilitati: 1. Ori e atat de prost incat chiar nu si-a putut da seama la ce ma refer! 2. Ori (cel mai probabil) si-a dat seama,insa vrea cu orice pret sa faca scandal pe forum,sa para ca tot eu sunt cel care incepe.
Concluzionati voi cine a inceput!
Bine ai zis....doar a inteles care-i treaba ,dar sa para ca e mai destept ca altii a trebuit sa sa te puna intr-o postura injositoare....treaba e ca de ce s-a luat de avataru tau sau poate chiar prima varianta pe care si-a ales-o e adevarata glumeam si eu....si pana la urma care ar fi exprimarea corecta... eu zic ultima cifra diferita ...adica in loc de "0" ar fi "3"...mda ma bag si eu ca sa fiu prezent..... al meu nr.e din 2001 pana voi deceda 0723813670 cum vi se pare nr.e usor de tinut minte sau e oarecum greu....ca eu nu am cum sa-mi dau seama....as fi subiectiv....daca m-am exprimat bine
Nu va mai lasati aici nr. de telefon. Riscati sa fiti sunati, luati la misto, inregistrati dupa care convorbirea sa fie facuta publica pt. a rade toata lumea de voi.
Si poate peste 10 ani ajungi presedintele Romaniei si cel care te-a inregistrat o sa faca publica discutia si atunci toata lumea o sa afle cum injurai in pubertate .
eu nu mi.l dau mi se pare o porcarie sa dai nr pe un forum... Hmm chiar cand am chef de mistouri am de und lua numere
nu-ti fa probleme cum am aflat de foarte multi useri niste chestii "picante" asa aflu si despre tine, ma sunase o duduie azi de vro 2x zice doua cuvinte inchidea, mie imi place de astia ca sunt niste idioti, habar n-au sa vorbeasca.
laur stai flexat nu ai ce sa afli despre mine ... De ce? Pt ca putina lume ma cunoaste ... De pe forumul asta real ma stie jokerboy si spinn3r (fratemiu) in rest nimeni.