Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 13 ani
modoran
MW Addicted
Ultimul acum 8 ani
TABela
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Scripturi php si configurare servere free (newbie)

35 951 vizualizări
2 743 răspunsuri
smek3rul
MW Addicted
4342 mesaje
din 11/01/2009
60% warn
21 septembrie 2011, 19:22:33
ms white. acuma sa caut o thema dragutza. http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/1.gif
Publicitate
Publicitate
smek3rul
MW Addicted
4342 mesaje
din 11/01/2009
60% warn
22 septembrie 2011, 11:58:18 • actualizat 22 septembrie 2011, 11:59:28 (1 ori)
The database details you entered are incorrect: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE utf8_general_ci' at line 13
stie careva vre-o solutie?
smek3rul
MW Addicted
4342 mesaje
din 11/01/2009
60% warn
22 septembrie 2011, 21:46:28 • actualizat 22 septembrie 2011, 22:02:18 (1 ori)
error http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif am gresit topicu http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif
TABela
MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
77 aprecieri
09 octombrie 2011, 12:24:15 • actualizat 09 octombrie 2011, 15:45:11 (1 ori)
In log file la apache au aparut 2 cereri http. Erau adrese de genul http;//un site.xxx/image.jpg. La una a raspuns apache cu error 404 si a si aparut in error file, iar la cel de al doilea request tot ceva asemanaator nu a raspuns cu eroare. Stiu despre ce test e vorba, cea ce nu stiu cum a reusit sa faca requestul sa imi apara asa adresa in log file. Cineva mai priceput sa ma lumaneze cum se face un request de acest gen.PS am verificat si adresele cu pozele exista pe net, si era sa uit careva zi a mai existat o asemenea tentativa, atunci cu o adresa ip/images/randomlink.php la care serverul a raspuns cu eroare, iar si acea adresa exista si ma redirectionat pe yahoo search...
PS. 2. Nu folosesc proxy server.
Mai tarziu... Asa arata in log file cererea:
92.240.68.152 - - [08/Oct/2011:21:20:11 +0300] "GET http://www.mdc.edu/main/images/business_collage_tcm6-2212.jpg HTTP/1.1" 200 125
92.240.68.152 - - [08/Oct/2011:21:20:17 +0300] "GET http://www.visitingdc.com/images/bwi-train-station.jpg HTTP/1.1" 302 279
TABela
MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
77 aprecieri
09 octombrie 2011, 16:15:39
Iar acesta e cu altavista:
[Sat Oct 08 21:20:17 2011] [error] [client 92.240.68.152] File does not exist: D:/AppServ/www/images, referer: http://www.altavista.com/image/randomlink
Pe google am gasit aceleasi cereri si la altii, cu altavista e simplu, dar la primele 2 cereri nu imi cade fisa cum a reusit sa ceara de apare asa.  :P
Unrealb3st
MW Luver
195 mesaje
din 01/12/2008
Opera Mini
09 octombrie 2011, 17:12:58
in fila fisier.php am un form cu action="fisier.php?add"...cum pot prelua datele in acelasi fila?trebuie pusa o conditie de genu if(action=='add')?
autor subiect #2707
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
09 octombrie 2011, 19:34:14 • actualizat 09 octombrie 2011, 19:35:06 (1 ori)
Mai degraba cu if ($_SERVER['QUERY_STRING'] == 'add')
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
10 noiembrie 2011, 10:14:33 • actualizat 10 noiembrie 2011, 10:17:29 (1 ori)
are cineva un script bun care sa indexeze automat fisiere? am un host unde am incarcat vreo 40GB fisiere si orice script de genul asta urc, moare foarte repede.
am incercat autoindex(cel de pe sourceforge), quibrowser si inca vreo 2 asemanatoare.
nu vreau sa fie foarte complicat, vreau doar sa se poata descarca orice tip de fisier si daca are posibilitatea de a arhiva un folder si descarca dupa este superb!
multumesc.
P.S. nu conteaza ca ii pentru mobil sau nu, oricum pe PC va fi folosit si nu dau 2 lei pe aspect ca nu va fi public  :D
autor subiect #2709
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
12 noiembrie 2011, 10:20:24
Options +Indexes in .htaccess nu te multumeste ???
whiteboy
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
12 noiembrie 2011, 13:09:55
nu prea am umblat pana acuma in .htaccess, voi incerca astazi as vad ce imi iese :)
multumesc de sugestie :)
Punisher
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
15 noiembrie 2011, 19:40:28
Am un script (care e o librarie in sine) si imi genereaza un text. Ma intereseaza sa salvez ce-mi genereaza scriptul in format html. Se poate face?
TABela
MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
77 aprecieri
19 noiembrie 2011, 12:09:26
Se poate, dar si mai simplu incluzi formatul.txt in ceva.php, in php file dai tagurile html, si asa nici nu se poate citi sursa de unde vine textul.
autor subiect #2713
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
19 noiembrie 2011, 15:45:45
Cu file_put_contents() sau cu fopen(), fwrite() si fclose(), cum vrei tu.
Blandu
Art Director
6160 mesaje
din 25/08/2005
16 aprecieri
19 noiembrie 2011, 18:48:34 • actualizat 19 noiembrie 2011, 21:19:04 (1 ori)
Am si eu o intrebare...
Functia "include" incarca mult serverul? Am folosit-o destul de mult pentru un site si nu doar pe un nivel. Am in main page inclus fisier care include la randul lui alte fisiere. Nu cred ca am depasit 3 nivele totusi.
Ar fi asta o problema?

LE: Nu mai conteaza. Am aflat. Nu e nicio problema.
Publicitate
Publicitate
TABela
MW Addicted
3952 mesaje
din 05/08/2008
77 aprecieri
20 noiembrie 2011, 01:04:56
Sa lucre masinaria, de acea plateste userul hostul. La mai multe nivele se observa o afisare mai intarziata, dar depinde mult de server, acel host cati rami are alocat.
Un hosting mai bunicel ofera 128 rami, care e suficient ptr. multe jucarii.
Înapoi la Creative Corner
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.018⋅4⋅0