Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 13 ani
modoran
MW Addicted
Ultimul acum 8 ani
TABela
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Scripturi php si configurare servere free (newbie)

35 990 vizualizări
2 743 răspunsuri
autor subiect #1
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
04 martie 2007, 20:54:22
ORICE INTREBARE PENIBILA IN LEGATURA CU LAVALAIR VA FI PENALIZATA CU BAN SAU WARN.

Propun sa discutam aici despre instalarea scripturilor php si despre configurarea lor,in special pe hosturi free.

Edited by DSF at 11-06-2008, 12:53

Edited by Mishulica at 09-05-2009, 13:14
Publicitate
Publicitate
#2
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
04 martie 2007, 23:12:07
am incercat sa fac un upload via URL si pe freepages.ro si nu merge am folosit scriptu asta
if ($_GET[xfer]) {
if ($_POST[from] == "") {
print "You forgot to enter a url.";
} else {
copy("$_POST[from]", "$_POST[to]");
$size = round((filesize($_POST[to])/1000000), 3);
print "transfer complete.<br>
<a><a href=\"$_POST[from]\">$_POST[from]</a><br>
<a><a href=\"$_POST[to]\">$_POST[to]</a> : $size MB";
}
} else {
print "<form action=\"$PHP_SELF?xfer=true\" method=post>
from(http://): <input name=from><br>
to(filename): <input name=to><br>
<input type=submit value=\"transload\">";
}
Si nu merge :( imi da eroarea "You forgot to enter a url."

Cine poate sa imi dea un script care sa mearga ... sau sa imi zica ce e gresit la acesta
autor subiect #3
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
04 martie 2007, 23:37:25 • actualizat 04 martie 2007, 23:43:12 (1 ori)
Un script sa indexeze fisierele dintr-un folder in ordine cronologica stie cineva?
M-am saturat de ordinea alfabetica :death:


Evil,pai mie mi se pare incomplet scriptul ala.Unde e campul sa introduci URL-ul si unde e locatia unde se salveaza ???
#4
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
05 martie 2007, 00:00:40 • actualizat 05 martie 2007, 00:03:28 (1 ori)
pai apare ... uite-te aici ... e instalat http://evil.sunt.ws/get/get.php ... poti sa salvezi fisierul sub un anumit nume doar ca nu merge imi da eroarea aceea
autor subiect #5
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
05 martie 2007, 00:05:56 • actualizat 05 martie 2007, 00:10:41 (1 ori)
Telu meu nu recunoaste forma aia,da "pagina indisponibila" dupa submit :cry:
O sa analizez scriptul cand am timp...Poti sa-l pui undeva in .txt?E mai usor de umblat cu el
Cu opera mini da asa:
Warning : copy() [ function.copy ]:
Unable to access ftp.ajm in
/users/sunt.ws/e/ev/evi
l/get/get.php on line 6

Warning : copy(ftp.ajm) [
function.copy ]: failed to open
stream: No such file or
directory in
/users/sunt.ws/e/ev/evi
l/get/get.php on line 6

Warning : filesize() [
function.filesize ]: stat failed for
Tp.tk in
/users/sunt.ws/e/ev/evi
l/get/get.php on line 7

transfer complete.

ftp.ajm

Tp.tk : 0 MB
#6
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
05 martie 2007, 00:13:43
ok e aici scriptu ... cand ai timp de el http://download.windowsmobile.evonet.ro/files/get.rar
autor subiect #7
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
05 martie 2007, 00:20:54
Scriptul merge doar pt fisiere interne...ia incearca sa bagi ceva tot de pe contu tau ,vezi daca se copiaza(fara http://)
#8
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
05 martie 2007, 00:29:28
da intradevar asa merge .... dar eu am nevoie de un script ... sa pot lua fisiere de pe net nu de pe contul meu
autor subiect #9
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
05 martie 2007, 00:35:35
Mai bine zis ai nevoie de host care suporta asa ceva...gratis nu stiu nici unul.
#10
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
05 martie 2007, 00:37:31
copy stiam ca merge doar local (cum a zis si modoran)

Am facut acum ceva simplut care pare sa mearga. foloseste asta:

<?

if ($_REQUEST[from]) {
$from = $_REQUEST[from];
$to = $_REQUEST[to];
$content = fopen($from, r);
$save = fopen($to, w);
while ($read = fread($content, 4096)) {
fwrite($save, $read);
}


fclose($save);
fclose($content);
echo "Saved";
}
else {
echo "
<form action='$PHP_SELF' method='post'>

from (http://): <input type='text' name='from'>
<br>
to (filename):
<input type='text' name='to'>
<input type='hidden' name='url' value='ya'>
<br>
<input type=submit value=\"Save\">
</form>";

}
?>
autor subiect #11
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
05 martie 2007, 00:42:23
DSF,dar merge daca sunt blocate din php functiile tip "socket" si safe mode e pe "ON"?
#12
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
05 martie 2007, 00:44:47
ceva nu e bine cu scriptul ... http://evil.sunt.ws/get/get.php
apare ?> la sfarsit pe interfata web
#13
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
05 martie 2007, 00:48:15
pai am incercat si cu safe mode si merge. nu are treaba cu functiile pt socket.
doar tre sa nu fie dezactivata optiunea aia de fopen pt linkuri externe
autor subiect #14
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
05 martie 2007, 00:54:17
Din pacate la mine e dezactivata...Fa o proba
http://superwap.110mb.com/import.php
Publicitate
Publicitate
#15
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
05 martie 2007, 01:01:37
da.. asa e. nasol
Înapoi la Creative Corner
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.015⋅4⋅0