Il am de vreo 4 zile si sunt foarte multumit de el :-P Wm 6 merge f bine desi are cam aceleasi specificatii ca SPV c100 [HTC s310]. Poti rula Skype, MSN mobile messager,desi deocamdata e doar instalat nu si testat(am nevoie de WiFi :-P), are bluetooth explorer(se simtea lipsa la SPV C100), un audio manager care stie sa si creeze playlist-urile si cu o interfata foarte asemanatoare cu cea a unui IPod

) un sensor de lumina pt tastatura - iti aprinde automat led-urile de sub tastatura doar daca e intuneric, si deocamdata atat.
Am si eu insa 2 intrebari:
1. Cum reusesc sa ma conectez la Internet printr-un ap/router wireless? Pt ca urmand pasii cu selectarea retelei [reteaua nefiind protejata] si mai apoi conectarea la ea, imi da un msj de eroare cum ca ar fi fost terminata conexiunea de catre ap (The remote party has ended this connection), ceea ce nu se intampla. Sa interfereze setarile de gprs de la orange in vre-un fel?(desi nu ar trebui dar stiu k la un moment dat ma intreaba ce tip de retea este... office / Internet si eu o aleg pe cea cu Internetul & cei de la orange au si ei un profil tot cu Internet)
2. Are cineva o varianta de Sniper pt el?
K mie imi cere un fisier (netcf.phone.wce4.armv4.cab) pt a rula corect applicatia. [si nu e singura applicatie care mi-a dat msj asta de eroare]