Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
am vazut reclama de pe mw de la http://www.nanopret.ro/, care e faza cu site-urile de genu? ca am vazut ca au cumparat unii cu 1 leu... care e faza? ceva ascuns?
Este noua generatie de licitatii on-line! ca exemplu poti lua www.telebid.com care au ajuns sa opereze in 5 tari! Siteul percepe o mica suma pentru a oferi credite valorice cu care oamenii liciteaza.....si asa isi permite sa dea produse de 200 ron la un pret de 4 ron sau chiar mai mici! eu deja am castigat un memory stick la nanopret !!!
Multi spun ca e teapa....pentru ca nu ii duce capul...dar daca faci un calcul....de exemplu un produs care s-a castigat la pretul de 5.26 RON ....asta inseamna: 5.26 - 1 = 4.26 (am scazut 1 fiind pretul de inceput!) . Acum suma de 4.26 o imparti la 0.02 ron ....cu cat creste licitatia...si vei vedea ca pe licitatie s-au folosit 213 crdite! un credit costa intre 1.6 ron si 2.4 ron......asa ca o medie daca luam 2 RON....inseamna ca siteul castiga 213x2 = 426 RON! poate produsul a costat 200 RON....deci profit 226 RON!
Dar pentru unii e mai bine sa mearga la piata la vitan...hahahah!
12 noiembrie 2008, 21:42:05 • actualizat 12 noiembrie 2008, 21:42:28 (1 ori)
la postul de mai sus nici acum nu am gasit o rezolvare . acum am alta intrebare: imi puteti recomanda un site de upload gen sharemobile care accepta fisiere mai mari de 10 mb si se poate descarca cu telefonul mobil de pe el ?
13 noiembrie 2008, 11:13:27 • actualizat 13 noiembrie 2008, 11:14:28 (1 ori)
yeah right ) frate vreau sa uploadez si eu niste melodii frumoase pe un host mult mai bun decat sharemobile si vreau ca aceste melodii sa fie descarcate si cu wap