Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Cand ii dau sa intre pe wsp://wap.orange.ro/ zice connecting... apoi locating... si asa moare. Zice ca this page cannot be displayed because the connection was lost. Check the connection and try again later.
Am rezolvat problema cu wap-ul dupa un telefon la Orange. Setarea aceea din IExplorer nu trebuia debifata (autodetect settings). Acum pot intra pe OrangeWorld fara nici o problema .
As mai zice multe despre Orange dar stric topicul despre SPV .
Ma gandeam sa cumpar in sfarsit un adaptor bluetooth daca tot mi-am luat si un c600,dar din cate am citit nu pot trimite fisiere mai mari de 10 Mb chiar daca am card de 1 Gb si e nashpa asa ca mai bine as lua un card reader,ce parere aveti?
Ma gandeam sa cumpar in sfarsit un adaptor bluetooth daca tot mi-am luat si un c600,dar din cate am citit nu pot trimite fisiere mai mari de 10 Mb chiar daca am card de 1 Gb si e nashpa asa ca mai bine as lua un card reader,ce parere aveti?
Pentru fisiere mai mari de 10MB oricum e mult mai avantajos cablul de date (cel standard) pentru ca e mult mai rapid transferul. Pe bluetooth merge considerabil mai lent.
Eu gasesc bluetooth-ul foarte util la navigare din pat de exemplu. Sau folosirea telefonului ca telecomanda pentru media player. Sau la urmarirea unei curse de Formula 1 la TV in sufragerie si pe net pe telefon .