Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
22 noiembrie 2011, 08:50:42 • actualizat 22 noiembrie 2011, 08:52:35 (3 ori)
@FlorynXstyle ala e print facut de mine pe bitgamer, iarasi @cint mi-am uitat, eu am versiunea blackbox, a mers perfect fara sa ii mai fac eu ceva, se "patch-uieste" singur.
are idee cineva cum se mai poate numi sau ceva de genu jocul: http://www.youtube.com/watch?v=wid6J-wbF8s va rog frumos :-s ! nu`l gasesc nici sub numele de " sushi slash " ! multumesc
Stiu asta @Cint dar fac proba mereu cu vsync on/off si la cele mai multe sacadeaza cand este ON, dar nu si in cazul jocului assasins creed revelation, am mai testat pe assasins creed si assasins creed 2 si tot asa, chiar incredibili cei de la ubisoft. Mai cool am vazut ca sunt si cei din bucuresti prezenti la inceputul jocului.
Install Notes ~~~~~~~~~~~~~ 1. Extract RARs 2. Mount or Burn image 3. Install game 4. When asked for a serial, use: 11111-11111-11111-11111-11111 5. Copy the whole content from crack dir to your install folder and overwrite existing files 6. Run the game by clicking F1_2011_Launcher.exe 7. Use an offline xlive account for saving 8. Let's race!
pentru varianta razor, mie mi-a mers perfect pe w7 x64 si la detalii si asta a mers in maxx