Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
A aparut pe filelist dar a picat filelistu' ) Scrie "zugriff eingeschrà¤nkt" ceea ce, daca imi aduc eu bine aminte inseamna acces restrictionat. Dar nu pot sa bag mana in foc, ca germana am invatat-o dintr-o carte acum muuuulti ani. Se numea Google Translate...
26 martie 2011, 10:36:26 • actualizat 26 martie 2011, 10:37:23 (1 ori)
@LucianGL Mie imi va merge man,nu imi fac probleme. As vrea insa sa stiu despre grafica,control,nouatati implementate in joc. Ceva concret de la un gamer care il joaca,sa vad daca merita sa dau 50 de euro acum sau sa mai astept pana cand baietii de pe computergames il vor pune in vanzare la jumatate de pret.
Tocmai ce ma jucai si eu 1 ora si pana acum e excelent. Ai foarte multe posibilitati prin care sa abordezi o misiune, ai-ul este destul de avansat. Setarile pentru video sunt retardate, dar merge foarte bine cu setarile hardcore la 1080p pe o nvidia 560
salut boys&girls, ma chinui si eu cu crysis 2, am ajuns la checkpoint 51-semper fi or die, ori am bug, ori nu stiu eu ce sa fac mai departe............ ma ajuta cineva ? (am omorat tot)
19 aprilie 2011, 12:18:51 • actualizat 19 aprilie 2011, 12:22:47 (4 ori)
E vorba de Homefront Walkthrough: Mission 7 , mai exact acesta parte de la minutul+secunda 13.23 cand apare prin poarta jucaria aia de vehicol si zice sa-i trag in camera ... la ce e aici in videoclip totul e ok,dar la mine prima racheta trasa ... aleluia ... cum trec de jucaria asta sau care e afurisita aia de camera ? uite si despre ce este vorba,repet istoria consta de la minutul 13 secunda 23 cand apare pe poarta chestia aia rachetoasa