Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
06 februarie 2006, 18:54:24 • actualizat 06 februarie 2006, 18:55:06 (1 ori)
Fanatick,din tot ce ai enumerat tu nu am scapat decat Emperor - Rise Of The Middle Kingdom.Dar unele nu le-am terminat.Nu am avut rabdare.Apropo,ai terminat syberia 2? Care erau coordonatele de radar la rusul ala de cazuse din avion si dormea atrnat de parasuta care era prinsa de creanga unui copac? Am o fixatie cu asta.Tin minte ca am stat zeci de minute incercand si nimic,si l-am sters ca sa nu-mi mai fac nervi
Um.. la Syberia 2 sunt doar la inceput.. doar de cateva zile l-am facut rost.. dar nr. 1 l-am terminat (pana la urma) si mi-a placut f. mult. Incearca daca vrei un walkthrough.. cred ca poti gasi ceva la http://www.cheathappens.com . Nu sunt de acord cu cheaturile in jocuri, dar la adventures un "micut ajutor" e bine venit..
@Fanatick Da mah,de acord.Sunt o groaza de "gameri" care stramba din nas cand aud de un adventure sau rpg. Eu am ramas masca pe la sfarsit la StarWars:KOTOR. Bestial!
Intr-un comunicat recent care detalia rezultatele financiare
ale anului fiscal ce a trecut si care nu a fost prea roz din punct de vedere al profiturilor au lansat, pe un ton egal, informatia cum ca jocul celor de la Gas Powered Games, “Supreme Commander" si mult prea asteptatul S.T.A.L.K.E.R al celor de la GSC, vor fi amanate cu cel putin un an, acum figurand cu o data de aparitie in ianuarie-martie 2007.
Acum nu mai cumpar nici o revista.iau orice full de pe dc(de la prieteni,folosesc hdd de 120gb pe post de discheta).Decat sa dau 70.000 lei pe o revista mai bine bag 7dvduri a 4,4gb bucata,si ma fac cu aproape 30gb de material,pe cand la o revista... Neah... o pot citi si pe net.