Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
04 septembrie 2006, 16:57:57 • actualizat 04 septembrie 2006, 17:02:08 (1 ori)
ngage.OverclockingKIT.zip 1. Instalati prima aplicatie n-gage fix,care rezolva niste buguri in aplicatiile instalate . 2. Apoi instalati aplicatia overclock . Si dati un restart telefonului. Voila... Un n-gage overclockat de la 104mhz la 143mhz . PS: inainte de a instala aceasta aplicatie ati putea sa faceti un benchmark cu SPMARK04 si sa comparati performantele dupa overclocking. Fiti atenti eu si autorul care a dezvoltat aceasta applicatie nu ne asumam nici o responsabilitate in cazul unui DAMAGE al telefonului.TOTUL E PE RISCUL VOSTRU Mai multe informatii gasiti aici la n-gage'ul meu la testul 3d de la spmark luasem 487 si la fps 7,28 puncte iar dupa overclocking am 633 puncte si fps 10,21 /// de aici luati spmark04 bussines.sis si spmark04.app pe care o puneti in folderul spmark si o redenumiti in SPMark.app
04 septembrie 2006, 17:23:24 • actualizat 04 septembrie 2006, 17:33:21 (1 ori)
win da nu pateste nimik telefonul daca instalez si yo aplicatia aia postata de tine(ma refer in timp,nu acum-imediam dupa ce o instalez) win am dezarhivat arhivele si am 2 sis-uri acum:fixss.sis si speedup.sis!!!ce fac in continuare ,ca nu am nici uo OVERCLOCK sau cum se num aplicatia aia de care zici tu!n-gage fix presupun ca e fixss!!;)
04 septembrie 2006, 17:34:58 • actualizat 04 septembrie 2006, 17:45:03 (1 ori)
@iubitel este alpha-testing si in + modelele enumerate de tine au peste 220mhz . @Neo nu stiu inca.. Cum am zis este inca sub testare. Citeste mai mult dand un search aici . Vei gasi acolo. se pare ca la unele versiuni de firmware sunt probleme cu fontul.
04 septembrie 2006, 17:39:11 • actualizat 04 septembrie 2006, 17:43:16 (1 ori)
Neo instaleaza n-gage fix apoi speedup ambele pe mmc apoi da un restart! Ps: nu e nevoie sa'mi multumesti. Aplicatia nu e dezvoltata de mine. Sunt inregistrat pe un site pro ngage si anuntul mi'a venit in mail .
Win,da de ce nu mi-ai zis?Am gasit jocuri pt n-gage,taiate in bucati de cate 3mb si puse in arhive zip pe site-ul care l-ai postat tu cu Spmark04!! acum iau un joc sa vad daca imi merge,mai am o bucata de downloadat la el!
08 septembrie 2006, 20:47:35 • actualizat 08 septembrie 2006, 20:49:34 (1 ori)
~x( thx. dar nu la asta ma refeream. oricum am instalat si eu. deocamdata nu se vede cine stie ce performanta in + . in afara de symbian explorer ce sis iti mai arata frecventa la cpu?
mai dar se poate regla si ce frecventa vreau eu? de exemplu daca vreau sa-l prajesc pe la 300mhz se poate? chit ca se prajeste telefonu...