Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sugestii forum
32 873 vizualizări
3 372 răspunsuri
Linkuri topic "Sugestii forum"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
12 februarie 2010, 22:59:10 • actualizat 12 februarie 2010, 23:01:29 (2 ori)
Fiindca vad ca nimieni nu se sesizeaza o mai spun o data(am spus-o si pe cafenea dar deh...): Sugerez ca Hotoman sa fie "obligat" sa isi schimbe naibii odata semnatura aia. Eu am crezut ca bunul simt poate fi de ajuns in situatia asta banala(intr-un context normal) dar vad ca nesimtirea unor useri nu are limite. Poate ca par al dracu dar semnatura aia e ridcola deja. Chit ca risc sa-mi iau primul warn in 2 ani de zile dar o sa-mi pun si eu o poza de 12mp si o sa postez precum un zanatec sa vedem atunci cum se incarca MW...
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
12 februarie 2010, 23:24:10
Noi ii dam ban, dar atunci cine ii mai modifica semnatura?
Eu propun sa se dezactiveze tag-ul youtube in semnaturi... Si il rog si eu pe aceasta cale pe Hotoman sa scoata clipul ala din semnatura si sa puna un link catre acel videoclip, daca ii place atat de mult
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
12 februarie 2010, 23:30:54
Nu am zis nimic de ban. Doar ca nu prea tine cont de sfaturile userilor de pe forum din cate vad. Poate ca o voce mai autoritara aka. un mod o sa-l convinga pana la urma. Eu nu am nimic cu saracul om, cu semnatura "ma cert" eu.
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
13 februarie 2010, 13:00:26
mda. si eu sunt nevoit sa imi micsorez semnatura, ca e prea mare cica...
in fine!
in fine!
sysop:)
1531 mesaje
din 25/06/2005
12 aprecieri
13 februarie 2010, 13:08:58 • actualizat 13 februarie 2010, 13:12:16 (1 ori)
vedetelor
sa va manance hollywood-ul si hi5-ul
Cine e audculori ? 
Sunt curios ce o sa spuna DSF cand o sa-l vada.
o sa sune la mxhost
PS: Dragut filmuletul, dar nu e originala ideea
sa va manance hollywood-ul si hi5-ul
Cine e audculori ? 
Marius 12-02-2010 22:47:29
L-am vazut, e genial. Sunt curios ce o sa spuna DSF cand o sa-l vada.

PS: Dragut filmuletul, dar nu e originala ideea
Symbian
Audculori e un maimutoi.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
13 februarie 2010, 13:19:06
Criminal!
)
) MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
14 februarie 2010, 02:08:04
Ar putea sa ajunga si MobileWave un forum mare daca adminul si-ar da interesul. Plus ca ar castiga destul de bine din reclame, nu cele de la google. Vedeti prima pagina de pe craiova forum http://www.craiovaforum.ro/ e plina de reclame.
Craiova Forum Statistics
Threads: 469,217, Posts: 3,297,877, Members: 77,525
Craiova Forum Statistics
Threads: 469,217, Posts: 3,297,877, Members: 77,525
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
10 martie 2010, 00:18:45
Buna seara.
Sper ca postez unde trebuie, daca nu imi cer scuze si rog un moderator sa-mi mute postul unde ii este locul.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pe acest forum cum este pe orice forum exista un regulament
care trebuie pastrat atat de utilizatori cat si de moderatori. Eu am fost suspendat si banat fara a incalca
absolut nici macar o regula, doar pentru faptul ca asa a binevoit acel moderator. El a incalcat regulile facand abuz
suspendand un user care nu a incalcat nici o regula . Ce e de facut? Unde pot reclama acest abuz si
acest moderator?
Mentionez ca prima suspendare a fost cu notificare: Ai primit un avertisment de 10%.
Motiv: "Pai da! Off..." pentru mesajul acesta. "Intradevar "Hagi Tudose" sa tii un telefon 8 ani "
A doua oara am fost suspendat fara notificare prin urmatorul mesaj:
"You've been banned until: 09-03-2010, 23:55:01
Reason: Comportament neadecvat (by Fujin)"
Si eu sunt moderator pe un forum dar nu am suspendat niciodata un user fara a explica clar motivul banarii.
Mai mult decat atat,chiar daca userul respectiv era suspendat pe o anumita perioada,nu ii interziceam accesul
pe forum pentru a urmari totusi activitatile,asa cum s-a intamplat in cazul meu.
Amintesc faptul ca desi sunt un consumator de informatie de pe acest forum,in egala masura am fost
si un furnizor al acesteia,aducandu-mi in acest mod aportul la o mai buna desfasurare echitabila si onesta
a activitatilor forumului.
Sper ca motivul banarii mele sa nu fie faptul ca sunt musulman pentruca in acest caz ma vad nevoit sa reclam
abuzul discriminatoriu privind apartenenta mea religioasa si sa parasesc definitiv forumul.
Ma astept ca in urma acestui mesaj sa fiu banat permanent si sa-mi fie sters contul.
Sper totusi ca Root Administratorul sa ia act de reclamatia mea si sa actioneze in consecinta.
Multumesc.
Sper ca postez unde trebuie, daca nu imi cer scuze si rog un moderator sa-mi mute postul unde ii este locul.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pe acest forum cum este pe orice forum exista un regulament
care trebuie pastrat atat de utilizatori cat si de moderatori. Eu am fost suspendat si banat fara a incalca
absolut nici macar o regula, doar pentru faptul ca asa a binevoit acel moderator. El a incalcat regulile facand abuz
suspendand un user care nu a incalcat nici o regula . Ce e de facut? Unde pot reclama acest abuz si
acest moderator?
Mentionez ca prima suspendare a fost cu notificare: Ai primit un avertisment de 10%.
Motiv: "Pai da! Off..." pentru mesajul acesta. "Intradevar "Hagi Tudose" sa tii un telefon 8 ani "
A doua oara am fost suspendat fara notificare prin urmatorul mesaj:
"You've been banned until: 09-03-2010, 23:55:01
Reason: Comportament neadecvat (by Fujin)"
Si eu sunt moderator pe un forum dar nu am suspendat niciodata un user fara a explica clar motivul banarii.
Mai mult decat atat,chiar daca userul respectiv era suspendat pe o anumita perioada,nu ii interziceam accesul
pe forum pentru a urmari totusi activitatile,asa cum s-a intamplat in cazul meu.
Amintesc faptul ca desi sunt un consumator de informatie de pe acest forum,in egala masura am fost
si un furnizor al acesteia,aducandu-mi in acest mod aportul la o mai buna desfasurare echitabila si onesta
a activitatilor forumului.
Sper ca motivul banarii mele sa nu fie faptul ca sunt musulman pentruca in acest caz ma vad nevoit sa reclam
abuzul discriminatoriu privind apartenenta mea religioasa si sa parasesc definitiv forumul.
Ma astept ca in urma acestui mesaj sa fiu banat permanent si sa-mi fie sters contul.
Sper totusi ca Root Administratorul sa ia act de reclamatia mea si sa actioneze in consecinta.
Multumesc.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
10 martie 2010, 00:21:37
Ai fost banat de un robot,au patit-o multi,inclusiv eu,laur,NFS etc etc.
)
) Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
10 martie 2010, 00:29:27
Multumesc Raoul.
AStept insa niste eplicatii avizate din partea administratorului.
Nu am postat de dragul de a intra in polemici.
AStept insa niste eplicatii avizate din partea administratorului.
Nu am postat de dragul de a intra in polemici.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
10 martie 2010, 00:32:05
Nu-ti da nimeni nici o explicatie,e o eroare a robotului,nu e vina nimanui.
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
10 martie 2010, 00:41:40
Ascary, Fuujin e un robotel care se ghideaza dupa anumiti termeni stabiliti de admin. Uneori mai da si erori. Nu trebui sa o iei personal. cum spunea si Raoul, au patit-o mai multi de pe acest forum.
P.S: Daca erai banat de Mishulica atunci stiai ca este un moderator in spatele suspendarii tale.
P.S: Daca erai banat de Mishulica atunci stiai ca este un moderator in spatele suspendarii tale.
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
10 martie 2010, 00:44:45 • actualizat 10 martie 2010, 00:47:59 (1 ori)
Raoul 10-03-2010 00:32:05
Nu-ti da nimeni nici o explicatie,e o eroare a robotului,nu e vina nimanui.Dupa cum am mentionat,eu insumi sunt moderator pe un anumit forum si stiu foarte bine cum stau lucrurile astea. Crede-ma ca si moderatorii acestui forum stiu cum stau lucrurile. M-as bucura daca moderatorul care stie ca m-a banat (si eu il stiu) sa-mi dea explicatiile necesare sau sa se auto excluda din echipa moderatori pentru abuz repetat.
@chester Thanx man. O notificare era de la @Mishulica,a doua nu. Ambele suspendari s-au intamplat in timp ce vorbeam cu ACELASI MODERATOR
MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
10 martie 2010, 12:01:21
Nu avea cum sa te baneze un moderator pentru ca dupa cum a spus si Raoul, Fujin e un but
Înapoi la Administrative
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter