Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
O completare la ce a spus 3D,am vazut ca se cere automatizare: -o agenda in care sa introduci nr de tel care sa fie apoi introduse automat in sender printr-o bifare. In felul asta n-ar mai trebui sa cauti in agenda telefonului,ai economisi timp scriind doar mesajul. Nu este o urgenta aceasta cerinta dar poate va fi pusa-n practica(candva)...
La 'online users' in versiunea wml, daca ai putea sa impartesti userii online in 5-6 pe pagina. Uneori cand sunt peste 10 da eroarea cu 'this page is too large [...]'
Se poate sa fiu eu de vina pt. ca nu prea stiu ce e cu wap-ul asta, dar eu unul am o anumita retinere fata de acest forum, mi se pare prea complex(tinand cont de faptul ca wap-ul merge asa cum merge), oricum am tot respectul fata de userii acestui forum, sunteti f de treaba (parerea mea)! Sper ca nu am suparat pe nimeni, daca am facut-o i-mi cer scuze, am vrut doar sa exprim ce am simtit la prima vedere, acum am inceput sa ma obisnuiesc!
Am si eu o sugestie:nu mai stergeti topicuri interesante!Unele sunt vechi,fara posturi,etc si stau pe acolo(productie publicitara stradala)si altele interesante dispar!