Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
10 iulie 2006, 19:56:22 • actualizat 10 iulie 2006, 19:57:13 (1 ori)
hei care ma ajuta putin: -cum se unesc mai multe arhive rar/zip ca apoi sa extrag un cab din ele de exemplu motocross are 3 parti rar parca..zuby a extras cele 3 cab-uri dar nu pot sa le instalez..doar prima parte mere,cand incerc sa o instalez si pe a2a zice ca versiunea anterioara va fi dezinstalata ..prin urmare tre sa extraga doar un singur cab din toate arhivele.CUM SE FACE?
11 iulie 2006, 00:21:25 • actualizat 11 iulie 2006, 00:47:03 (1 ori)
Pui toate arhivele intru-n singur folder si te duci cu winrar pe prima arhiva si dai extract here si automat se extrage arhiva din toate cele 3. Succes.
11 iulie 2006, 12:47:22 • actualizat 11 iulie 2006, 13:25:23 (2 ori)
are dreptate geo..am cautat si pe alte forumuri si la fel scria si acolo:
1.Download all the parts into one folder 2.Then right click the first one and select extract here 3.Then send the .cab file that was extracted to your phone
sper ca ai inteles cum se face zuby ..daca (,) cabul are peste 3mb te rog comprima-l in zip apoi uploadeza-l.
Bruno incearca sa extragi toate cab-urile intr-un singur folder apoi selecteaza toate fisierele din folder cu smartexplorer,fa o arhiva zip apoi schimba-i extensia in .cab
[quote name="bruno"] are dreptate geo..am cautat si pe alte forumuri si la fel scria si acolo:
1.Download all the parts into one folder 2.Then right click the first one and select extract here 3.Then send the .cab file that was extracted to your phone [quote] deci,dupa ce am facut download,le pun pe toate 3 partile intru-n folder apoi extrag prima parte si iese fisierul exe nu cab,si chestia asta am facuto mai ramane ideea lui unick.
stiatzi ca se pot trimite fisiere prin blue fara smart explorer sau mobiluck Editati urmatori registri: HKLM\Software\Microsoft\Obex\IsEnabled = 0 (DWORD decimal)
into this line: HKLM\Software\Microsoft\Obex\IsEnabled = 1 (DWORD decimal)