Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 14 ani
Gelu
MW Lurker
Ultimul acum 6 ani
Arrow
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

wap scripts (newbie)

4 599 vizualizări
288 răspunsuri
autor subiect #1
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
SonyEricssonJ300i
03 august 2006, 02:41:58
Haideti sa discutam aici despre script.uri php pentru wap(forum,chat,shoutbox,rating sistem,guestbook,counter,online,etc).O adresa de unde se pot descarca asemenea script.uri este : http://cult.trap17.com !

Edited by DSF at 11-06-2008, 12:54
Publicitate
Publicitate
#2
Tudy
MW Liker
73 mesaje
din 04/06/2006
Windows CE
03 august 2006, 02:59:19 • actualizat 03 august 2006, 03:01:03 (1 ori)
Da, interesant.
autor subiect #3
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
04 august 2006, 17:48:13
Am si eu o problema cu un script pentru rating !
reg.php :

<?
include "config.php";
header ("Content-type:text/vnd.wap.wml; charset=utf-8");
function go()
{
print "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"utf-8\"?>";
print "<!DOCTYPE wml PUBLIC \"-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN\"
\"http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml\">";
print "<wml>
<card title=\"SITE REGISTERED\">
<p align=\"left\">";
};
function ending()
{
print "</p>
</card>
</wml>";
};
go();
$mysql = @mysql_query("select `title` from rate;");
while($arr=@mysql_fetch_array($mysql))
{
$array[]=strtolower($arr['title']);
}
if(empty($title)) $error = $error."<b>ERROR: title not added.</b><br/>";
if(empty($link)) $error = $error."<b>ERROR: link not added.</b><br/>";
if(empty($about)) $error = $error."<b>ERROR: info not added.</b><br/>";
if(empty($error))
{
      if(!@in_array(strtolower($title),$array))
      {
      $title = htmlspecialchars(stripslashes(trim($title)));
      $link = htmlspecialchars(stripslashes(trim($link)));
      $about = htmlspecialchars(stripslashes(trim($about)));
      if(@mysql_query("insert into rate values(0,'$pass','$title','$link','$about',NOW(),'".time()."',0,0,'',0,1);")) {
            print "CONGRATULATIONS YOUR ACCOUNT WAS ACTIVATED SUCCESFULLY,ADD THIS CODE IN TO YOUR SITE:<br/><br/>";
            $query = @mysql_query("select * from rate where title='".$title."';");
            $data = @mysql_fetch_array($query);
            print htmlspecialchars("<a href=\"http://hifi-project.net/rating/?cid=".$data['id']."\"><img src=\"http://hifi-project.net/rating/count.php?id=".$data['id']."\" alt=\"hifi-project.net\"/></a>");
            print "<br/>";
      }
      }
      else
      {
      print "ERROR: site existed or you click twice.<br/>";
      }
print '&#171;<a href="index.php">[rating]</a><br/>';
print '&#171;<a href="../index.php">[home]</a>';
}
else
{
print $error;
}
ending();
?>

si

reg.wml

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN"
"http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">
<wml>
<card title="REGISTER">
<p>
* PASSWORD:<br/>
<input type="text" name="pass"/><br/>
* SITE TITLE:<br/>
<input type="text" name="title"/><br/>
* SITE LINK:<br/>
<input type="text" name="link" value="http://"/><br/>
* COMMENT:<br/>
<input type="text" name="about"/><br/>
<anchor>
[register]
<go href="reg.php" method="post">
<postfield name="pass" value="$(pass)"/>
<postfield name="title" value="$(title)"/>
<postfield name="link" value="$(link)"/>
<postfield name="about" value="$(about)"/>
</go>
</anchor><br/>
&#171;<a href="index.php">[rating]</a><br/>
&#171;<a href="../index.php">[home]</a>
</p>
</card>
</wml>

cand inregistrez un site imi da eroarea care apare atunci cand nu completezi nimic in spatii!
Ma puteti ajuta?
#4
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
04 august 2006, 17:59:05
in config.php ai trecut calea corecta a scriptului....adica a hostului pe care se afla scriptul?
autor subiect #5
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
04 august 2006, 18:12:00 • actualizat 04 august 2006, 18:15:36 (1 ori)
Nu inteleg.Mai exact undee in re.php?ca nu-mi dau seama!

Edit :

config.php

<?php
$DB_HOST = "";
$DB_USER = "";
$DB_PASS = "";
$DB_NAME = "";
/*
$DB_HOST = "";
$DB_USER = "";
$DB_PASS = "";
$DB_NAME = "";*/
mysql_connect($DB_HOST,$DB_USER,$DB_PASS) or die (mysql_error());
mysql_select_db($DB_NAME);
?>


Da,am completat corect datele!
#6
Arrow
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
04 august 2006, 18:20:42
ai fisiere txt in script? ...ai setat chmod-ul 777 la fisierele txt...chiar si la unele directoare....normal trebuia sa fie un fisier txt pt instalare install.txt sau readme.txt ...daca ai urmat pasii..trebuie sa mearga...daca nu este ceva eroare in script din fabrica :)
autor subiect #7
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
04 august 2006, 18:23:44
Nu are fisiere text si ni vreun fisier pentru instalare:D!
#8
Dicocodino
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
04 august 2006, 18:47:15 • actualizat 04 august 2006, 18:54:00 (1 ori)
De aproximativ o luna am aceeasi problema pe calculatorul meu folosindu-l ca server Apache, windows xp. Insa mi-a dat voie cineva sa incerc pe un host platit si acolo nu a mai aparut problema. Poate e la fel si la tine. Incearca sa testezi pe un calculator. Sau... unde ai facut testele ?

Acum am observat, incearca sa faci input-urile de genul <input type="text" name="nume" maxlength="15" value="$(nume)"/> , poate se rezolva. :)
#9
zuby
MW Lurker
235 mesaje
din 10/09/2005
10 august 2006, 17:02:08
Vreau si eu sa stiu cum se folosesc astfel de scripturi?(le pun pe server si gata?)
#10
Dicocodino
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
10 august 2006, 19:01:51
Pentru programare in php, asp, sql si ado, ai nevoie de serverele specifice. Insa pentru html, xhtml, wml, nu ai nevoie de servere. Poti scrie scripturile pentru ultime trei limbaje date chiar si in Notepad, sa le salvezi pe calculator in fisiere cu extensia html (sau htm), pentru primele doua, si cu extensia wml, pentru ultimul, si sa deschizi apoi fisierele respective cu browser-ul din calculator cum ar fi Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox etc.. Ti-am zis pentru limbajele mai des utilizate. Ar mai fi si JavaScript foarte folosit, nici pentru el nu ai nevoie de server, poti face scripturile pe calculator si le salvezi in fisiere cu extensia html (sau htm). :)
#11
wolf77ar
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
Symbian
15 august 2006, 11:53:07
Sal Un script wapchat php free integrat in wml sau xhtml, cu sau fara sql. Sti cumva unde as putea gasi? In afara de cele rusesti, finlandeze.... Poate poti sa-mi recomanzi unul Am cateva, le-am tradus dar sunt prea simpliste, cult.trap17, si-a schimbat politica si nu mai au mare lucru la down. scripts Sau PM pt alte oferte :)
#12
deVries
MW Liker
75 mesaje
din 03/03/2006
15 august 2006, 13:12:22
pentru cine le are cu cgi sau cu perl poate descarca
ceva fain de pe http://romania.wen.ru/ToxicWap.zip

cred ca e un forum +chat cu functii avansate si multe
din cite pot sa-mi dau seama!limbajul e perl iar output-ul e wml!are si fisier pentru descriere instalare!
#13
wolf77ar
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
Symbian
17 august 2006, 14:03:11
am sa incerc sa ma chinui cu Toxic Un chat mai frumos este Acidchat care e facut in php si are coperti wml si xhtml dar nu am reusit sa-l instalez pe host gratuit Imi da eroare la crearea db. Zice ca din cauza fisierului class.php pe care nu-l gaseste
#14
JokerBoy
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
21 aprecieri
17 august 2006, 14:50:14
cam greu de pus ToxicWap pe un domeniu gratuit :( mai stiti un sript usor de chat cu inregistrare? vreau sa il pun pe net pt cineva
Publicitate
Publicitate
autor subiect #15
Gelu
MW Lurker
371 mesaje
din 19/08/2005
17 august 2006, 19:17:06
http://christiansites.wen.ru/mobiilichat_v1.11color.zip
Înapoi la Creative Corner
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.020⋅4⋅0