Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
27 februarie 2007, 16:15:42 • actualizat 27 februarie 2007, 16:17:34 (1 ori)
EviL 27-02-2007 14:50:16
a inca ceva am incercat si eu sa instalez aplicatia aia si nici mie nu imi merge ... eu am setarile si totul bine in tel ... imi merg operamini,mig33 dar aplicatia aia nu imi merge ... nu e compatibile cu telul
---------------------------------------------------------------------- Am instalat opera mini,incearca sa se conecteze si imi da mesajul asta: In prima faza: Network setup Different ways connecting to the Internet will now be attempted. Press OK to start the setup ii dau ok "Opera Mini" wishes to acces the network,wich might use call time.This MIDlet is runing? dau ok Error The connection attempt has timed out.Do you wish to select another service? si de aici se repeta toata treaba...!
27 februarie 2007, 17:07:27 • actualizat 27 februarie 2007, 17:10:02 (2 ori)
EviL 27-02-2007 17:01:36
pai sunt mai multi in situatia ta ... carora nu le merge java cu apn wap ... solutia ar fi sa treci la wm5
Am incercat: 1.imi da eroare cand instalez WM5 2.- sunt mai multe decat+ la WM5 DECAT LA 2003,SI CHIAR DACA AS REUSI SA-L INSTALEZ,NU CRED CA SE MERITA,ACUM am instalate vreo 15 programe,si am liberi 18mg,pe cand la WM5,cu 4 programe as avea3-4mg,merge mai greu,are multe bug-uri!Asa ca ...! Chestia este ca nu-mi merg deloc aplicatiile java!!! (:
pai probabil nu poti instala wm5 pentru ca nu ai facut supercid ... vezi ca am prezentat eu o metoda pe topicul decertificare si decodare ... in al 2 lea rand de ce nu iti instalezi programele pe card ...
27 februarie 2007, 17:14:12 • actualizat 27 februarie 2007, 17:15:32 (1 ori)
EviL 27-02-2007 17:11:20
pai probabil nu poti instala wm5 pentru ca nu ai facut supercid ... vezi ca am prezentat eu o metoda pe topicul decertificare si decodare ... in al 2 lea rand de ce nu iti instalezi programele pe card ...
Vezi daca nu citesti cu atentie,daca aveam instalate 15 programe pe telefon,nu aveam cum sa am 18 mg liberi! Am card de 512!
Nu merita sa iti bati capul in halul asta doar pentru a nu folosii apn internet. Asa poti si sa creezi tu o aplicatie care sa mearga cu apn wap, de pilda.
Tie nu ti s-ar parea totul mult prea frumos daca s-ar putea deschide porturile doar cu o modificare in registrii ?
Am deschis un topic pt.Tweak-uri pt Windows Mobile 2003,dar nu se inghesuie nimeni cu sfaturi sau solutii...Nu-i intereseaza pe omuletii care mai au SPV C500 sa le mearga mai bine telefonul!!!Asta este!!!