Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 14 ani
GonZo
MW Luver
Ultimul acum 8 ani
alex2nut
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

PIMP your SE (SonyEricsson Tuning)

19 083 vizualizări
934 răspunsuri
Draculea
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
SonyEricssonW660i
11 februarie 2011, 14:54:11
Am un w660i de la orange si am vazut ca la homescreen am unul orange care imi pune pe ecranul principal o bara in dreapta cu mai multe scurtaturi. Eu vreau un tutorial pentru a instala noi homescreen-uri.
Publicitate
Publicitate
Hotoman
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
11 februarie 2011, 14:55:27
nu cred  :D dar poti sa modifici din setarile la acela
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
Opera Mini
11 februarie 2011, 15:46:10
roland 11-02-2011 08:35:02
am win 7x64. SEtool nu-mi vede deloc telefonul. trebuie drivere ceva? sunt pt win7x64? pls help!!!
Driverele le iei de pe site-ul oficial SE odata cu SEUS sau din diverse alte locuri.
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
11 februarie 2011, 17:46:48
Sau le iei de aici : http://search.4shared.com/q/1/usb%20flash%20x64
roland
MW Veteran
667 mesaje
din 25/12/2008
11 februarie 2011, 18:04:14
pt moment am renuntat. am instalat fel si fel de drivere si nu merge. am incercat si cu xp mode si nimic. nici xs, nici far manager, nici setool nu-l vede deloc. macar sa fi vazut ce cid are...
Nimic!
modoran
MW Addicted
7605 mesaje
din 26/01/2006
33 aprecieri
11 februarie 2011, 19:31:01
Nu se gasesc drivere decat pentru sisteme de operare pe 32 bit, poti folosi o masina virtuala daca ai win 7 x64.
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
13 februarie 2011, 11:36:29 • actualizat 13 februarie 2011, 22:33:12 (1 ori)
am un k800 il aprind se se deschide imi apare searching pe ecran sta cateva secunde si se restarteaza.am incercat cu mai multe softuri sa incerc sal resoftez dar nu mil detecteaza nici un programel.in momentu cand bag cablu de date si tin apasat pe tasta C el incepe sa incarce bateria :( exista vreo posibilitate sa aflu ce cid si versiune de soft are?ma gandesc ca poate exista vreun soft care sal citeasca inchis sau sal flashuiesc in modul dead phone ceva.....
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
Opera Mini
13 februarie 2011, 11:55:41
Salut,

Da, se mai poate decoda prin patch. Totusi va trebui sa resoftezi telefonul pentru a face acest lucru, de vreme ce patch-ul se genereaza pe baza firmware-ului. Poti descarca firmware pentru telefonul tau de pe sectiunea Firmware Base a site-ului Mobilewave. Totusi e un proces destul de complex, pe langa rescrierea firmware-ului va trebui sa scrii si FS-ul si custpack-ul, apoi sa generezi un Quick Access Patch, sa il aplici, apoi generezi Unlock Patch-ul pe care il aplici prin intermediul patch-ului de acces rapid, generat mai inainte. Cuvinte cheie: cablu de date, XS++, qamaker, "Use quick access patch"
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
13 februarie 2011, 12:37:44 • actualizat 13 februarie 2011, 12:39:16 (3 ori)
De fapt este chiar destul de simplu....Pare greu pentru ca sunt mai multi pasi de urmat.Trage o geana : Uita-te dupa "Aplicare patchuri cu Setool2lite" si apoi "Decodare prin patch DB2020" ... Ambele le poti gasi si aici :
SE-MODS Tutorials

Pentru a descarca fisierele necesare...Uita-te tot acolo pe forum in sectiunea Firmware si Software
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
13 februarie 2011, 17:52:40
sunt mai greu de cap :( eu pe telefon acum am R6CA001 insa am cautat aceeasi versiune de soft si am gasit doar cele branduite de orange.W880_R6CA001_FS_ORANGE_GEN_RED53
W880_R6CA001_MAIN_ORANGE_AI_RED53
si faza e ca la mine e cid 52.in afara de astea mai am gasit

R1JC002_CID_51
R1JC002_CID_52
R1JC002_CID_53
R1KC001_CID_52
R1KG001_CID_52
R6BC002_CID_52
R6BC002_CID_53
R6CA001_CID_53
R8AB001_CID_52
R8BA024_CID_52
R8BA024_CID_53
R8BC004_CID_52
R8BE001_CID_53

asadar care din ele sa le iau sa nu stric telu?
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
13 februarie 2011, 23:04:22
Omule,cauta firmware pentru K800 nu pentru W880...Cat despre detectarea telefonului esti sigur ca ai instalat driverele USB Flash ? (ggsetup .exe)
Daca da,este si un fel de "phone dead mode" ... Incearca in loc de tasta C,apasa 2+5,sunt sanse sa fie detectat asa
cosmo1
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
14 februarie 2011, 00:36:13
@Phenomen am si un w880 si un k800 in postul de mai sus vorbeam de w880,care in cele din urma lam debranduit.dar nui dau de cap cu decodarea.am generat acel pach dar cand dau write script conectez telefonul,mil gaseste,si in acel moment telu se aprinde :(


Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Trying to launch embedded bootloader...
embedded flashloader not responds !
Elapsed:48 secs.
PhenNnom
MW Moderator
2436 mesaje
din 29/07/2008
44 aprecieri
14 februarie 2011, 01:56:09 • actualizat 14 februarie 2011, 02:11:09 (3 ori)
Incearca cum am zis mai sus...Ca sa nu se mai aprinda,apasa 2+5 in loc de "c".
ov1d1u
MW Moderator
5624 mesaje
din 12/12/2007
89 aprecieri
Opera Mini
14 februarie 2011, 07:46:34
Sony Ericsson W880i se aprinde apasand pe tasta C. Ca sa intri in flash mode pe modelul asta de telefon apesi pe tasta 2
Publicitate
Publicitate
simplu_m
MW Veteran
683 mesaje
din 09/02/2009
10 aprecieri
Opera Mini
15 februarie 2011, 15:38:08 • actualizat 15 februarie 2011, 20:32:14 (1 ori)
Salut, imi spune si mie cineva cum decodez un se k530i ? Am mai decodat un w660i se procedeaza la fel ca la asta ?
Edit: ar rezolvat
Înapoi la Tuning
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.018⋅4⋅0