Razvane, eu am fost membru al unui asemenea forum, unde moderatorii nu se bagau sa cenzureze sau sa atentioneze pe nici un user. Daca stii cate organe au fost lasate prin paginile alea... Dezastru!
Daca as fi mod... pai in primul rand trebuie sa am timp si sa vreau cu adevarat sa fiu, dar nu prea.
Excesul de zel e scos din calcul, pe aici sunt vreo cativa care il practica; dar nici nu as sta cu bratele incrucisate daca se iveste vreun focar de scandal prin vreun post.
As lasa userii sa vorbeasca cat de cat lejer, nu sa le cenzurez orice cuvintel care pentru cei mai pudici ar parea putin mai ''vulgar'' (dracul, ca**t, buci etc.), asta atata timp cat nu se adreseaza in mod direct catre alt membru al forumului. Niciodata nu se va permite folosirea de cuvinte prea obscene (organe, actiuni sexuale etc.)
Folosirea cuvintelor prescurtate sa fie permisa, atata timp cat acestea pot fi inteligibile de catre toti, de exemplu: ex, pt, k, lol si altele care pot fi intelese de ceilalti; niciodata roflmao, brb, ppl (people), mdm (modem) sau altele, care sa puna in dificultate pe cei care nu sunt obisnuiti cu prescurtarile unor cuvinte si cunoscute doar de cei cu mai multa experienta in limbajul de chat.
As scoate faza cu ''modificat de Gabbo poimaine la ora 3 dimineata
de 10.000 de ori'' - mi se pare cam deranjanta chestia asta, ma face sa ma simt prost cand stiu ca vede toata lumea de cate ori trebuie sa intervin asupra unui reply sa-l modific pana ajung la rezultatul final.
Cam atat. Oricum, nu ma bate nici un gand sa devin moderator. Nu-mi place sa fiu conducator, dar nici condus.
*EDIT* Am uitat sa mentionez: as permite creearea de topicuri despre sex, atata timp cat au loc discutii serioase despre acest subiect si limbajul este in limita bunului simt. Aici stiu ca nu e voie... Si parerea mea, ar trebui deblocat FREE ZONE. Vin aproape zilnic useri cu cate un topic legat de discutii care potavea loc doar in acea rubrica.
Sper sa nu primesc avertizare pentru reply-ul asta.