Super programul ... daca la mai probat cineva sa-mi spuna urmatorul lucru : daca setezi la Contact Default -> apoi ultima optiune de jos Auto Reply ... respinge apelul ... CORECT ... si ii transmite celui care vrea sa te apeleze un raspuns (pe care il alegi tu)... pana aicea totul este bine ...
Si acuma intrebarea ... mesajul pe care il trimite este considerat SMS ? Deci se plateste ceva?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
PhoneSharpen ... pt C500
319 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "PhoneSharpen ... pt C500"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
22 iunie 2006, 16:13:01
Evident ca se plateste, oare chiar trebuia un topic special pentru asta?
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
normal ca se plateste..doar e sms autoreply..
..se putea discuta in topicul app si jocuri c500 despre acest filtru de apeluri
..se putea discuta in topicul app si jocuri c500 despre acest filtru de apeluri
MW Liker
81 mesaje
din 16/06/2006
22 iunie 2006, 16:39:42
Sorry ... imi asum toate blamarile ... pt crearea acestui topic ...
...
...
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
nu-i nimic..se mai 'implanta'
MW Liker
81 mesaje
din 16/06/2006
22 iunie 2006, 16:48:47
Merci pentru intelegere ...
... nu am sa repet aceeasi greseala de doua ori ...
... nu am sa repet aceeasi greseala de doua ori ...
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter