Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
02 februarie 2009, 15:35:28 • actualizat 02 februarie 2009, 17:18:48 (1 ori)
sa traiesti o mie de ani mariane si inca ceva am instalat irremote de pe site-ul lor pe telefon, sa instalat tot dar cand dau sa intru in aplicatie nu se intampla nimic pur si simplu nu o pot deschide. Ce sa-i fac??
Stie cineva cum functioneaza trialul la aplicatia Skyecaller pro ? Ca la mine imi apare doar how to buy sau continue trial. Nu imi apare numarul de zile ramase.
Mersi bro. Dar e nesemnata si nu o pot instala. Nu am key si cert pentru a folosi signsis. Si nu pot sparge securitatea telefonului pentru ca e ultima versiune de soft.
Am si eu o intrebare...exista vreo aplicatie cu care sa suni la un numar din agenda dar sa dea doar un beep? Sa aiba o setare de unde sa alegi One ring sau Two rings..ceva asemanator.
Ma enerveaza cand sunt la volan si vreau sa dau un beep k trebuie sa stau cu telefonul la ureche pana se face legatura. Pana nu suna o data nu apare optiunea de LoudSpeaker.
06 februarie 2009, 06:17:46 • actualizat 06 februarie 2009, 06:22:11 (1 ori)
cam ambiguu ce scrii tu pe acolo / daca am inteles eu bine,vrei ca telefonul,in momentul in care apelezi un numar,sa scoata un sunet sau sa vibreze cand apelatul raspunde,nu?era parca ceva de genul asta,o sa caut diseara. Acum am inteles,zgarcitule / era o aplicatie dar nu functioneaza doar pentru beep.n-ai optiune de loudspeaker ?foloseste-o...
Stie cineva cum functioneaza trialul la aplicatia Skyecaller pro ? Ca la mine imi apare doar how to buy sau continue trial. Nu imi apar numarul de zile ramase.
Ce am vrut sa zic mai sus a fost ca as vrea o aplicatie care sa ma ajute sa dau un beep cuiva. Adica sa aleg un numar din agenda si cand ii dau Call sa sune doar o data si apoi sa inchida...nu ma intereseaza sa aud eu vreun sunet... doar sa dau un beep pe acel numar.
Ideea e ca atunci cand conduci si vrei sa dai un beep (am minute incluse, nu dau beep de zgarcit ) trebuie sa stai cu telefonul la ureche sau sa te benoclezi la el vreo 7-8 secunde pana incepe sa sune la numarul pe care il apelezi....si problema cu LoudSpeaker e ca optiunea asta nu apare imediat ce dai Call...trebuie tot sa stai vreo 7-8 secunde pana face legatura si suna o data...abia atunci imi apare LoudSpeaker in loc de EndCall.
Am gasit doar Smartbian Auto Hang Up 1.1.3 dar asta poate doar sa ainchida apelul dupa cate secunde/minyte il setezi...deci trebuie ca cel apelat sa-mi raspunda..