Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
mike la mine orice cont merge impecabil, nu am avut niciodata vreo eroare, inclusiv gmail a mers si merge perfect evident cu setarile corecte! mentionez ca folosesc orange cu apn internet pentru asta
Este foarte adevarat ca si eu folosesc setarile corecte. Folosesc setari POP 3 si pe desktop cu Outlook Office 2007 (cu GMail) si pe laptop Outlook Express. Deci nu sunt chiar asa novice. Problema este alta, nu de setari. O sa le fac astora de la Vodafone un mail (unde am 3 abonamente) si le voi cere sa-mi rezolve problema, sa-mi acorde asistenta. Din cate stiu net-ul este full. Folosesc mobile internet (nu vodafone live sau wap).
Nu. O sa incerc. Dar eu doresc sa pot transmite de pe GMail. Aici am corespondenta cea mai frecventa. Dar, am incercat cu MyMail, la care setarile sunt foarte simple, la fel ca pentru Acasa; incoming/outgoing: mail.mymail.ro -> foarte simplu, nici cu asta nu merge sending-ul, aceeasi problema care o am cu GMail, ceea ce ma indeamna sa cred ca problema este a provider-ului de net, respectiv Vodafone in cazul de fata.
01 decembrie 2007, 22:34:20 • actualizat 01 decembrie 2007, 22:35:12 (1 ori)
da da, problema poate fi de la vodafone ...oricum tel nu are nici o problema! la acasa te indrumam doar ca sa faci proba, zi.le idiotilor de la vodafone ca la ACELASI TEL, CU ACELEASI SETARI, functioneaza clientul de EMAIL LA PERFECTIE PE GMAIL CU INTERNET ORANGE!
01 decembrie 2007, 23:54:03 • actualizat 01 decembrie 2007, 23:56:54 (1 ori)
La mymail nu merge sa trimiti mail-uri... Mi se pare ca scrie chiar pe site daca nu ma insel...
La Gmail, colegului meu de camera cu p990 i-a mers excelent cu IMAP dar avea probleme cu automatic retrieval sau cum i-o fi spunand. Oricum s-a rezolvat cu ultimul update... La mine la e50 aceeasi problema: automatic retrieval imi blocheaza conexiunea edge la net... dar e nokia si sunt offtopic
va rog sa imi dati si mie niste adrese cu jocuri si aplicatii pentru motorola a1000 uiq2 ca cele de se p800/900/910 nu imi prea merg,imi da o eroare "not found".o app pt gps fara sa downloade harti exista?ceva online?multumesc
va rog sa imi dati si mie niste adrese cu jocuri si aplicatii pentru motorola a1000 uiq2 ca cele de se p800/900/910 nu imi prea merg,imi da o eroare "not found".o app pt gps fara sa downloade harti exista?ceva online?multumesc
am un motorola a 925 si imi da o eroare cand vreau sa instalez unele aplicatii.ceva cu product id.de unde sa iau un file expplorer pt a925 care sa mearga