Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
f binevenit topicul,e bine sa contina toate app care le avem ptr a sti si altii daca mai sunt si alte app in afara de ce au.personal a trebuit sa parcurg 2 topicuri fiecare cu peste 100 de mesaje ptr a cauta fiecare app utila.am si eu cateva pe tel pe care le consider f utile dar le voi pune probabil maine cand voi ajunge la un pc.acum spuneti-mi clar cum scot un cab cand instalez un exe de pe pc,unde il gasesc in tel ca sa le pot uploada pe urma.
fratilor azi am gasit o aplicatie ff tare converteste orice format document(pdf , word ...etc .... si pune si imagini tot) in format pt tel (un format al aplicatiei) are parte de comp si viewer pt tel e superba..... de mult caut .... scrie fituici pe ea mere la examene la facultate la fix
Am gasit versiunea full la niste chinezoi pe un site...preia lista de contacte..decat bifezi numaru si gata...tie iti arata ca te suna..si respinge apelu automat..scurt!