Gata, aceasta este ultima mea logare pe MobileWave, nu voi mai intra pe aici niciodata.
Zilele trec si stiu ca imi va fii dor de toti ce aici
Stiu ca peste ani imi voi aminti mereu,
De toate aplicatiile, site-urile si lucrurile noi aflate de aici
Stiu ca imi voi dorii sa fiu alaturi de MobileWave
Sa asist si la bine si la rau pe toti de aici, sa asist la banari, la schimbari majore, la introducerea chat-ului si altele.
Sincer tot cea ce imi pare rau este ca nu am stiut sa le pretuiesc la valoare maxima niciodata, nu ma gandeam ca poate va venii odata o vreme cand lucrurile se vor schimba si va venii momentul sfarsitului. Oricum faptul este consumat, nu mai poate fii dat inapoi.
Doresc in continuare ca MobileWave-ul sa aiba parte de multi useri, succes si neaparat sa-si indrepte pozitia. Cine stie, poate intr-o zii apare pe aici un user destept, dar cuminte, care va respecta regulile forumului si care
va participa la intalinirile forumului, va avea poza lui la avatar si pe topicul corespunzator.
Nu imi mai trimite-ti PM-uri, deoarece am parasit acest forum, si ocupa doar loc inutil in baza de date, la mine nu ajung. Daca va a e dor de mine ma puteti gasii in continuare pe Orange chat, cu accelasi nick, si in curad pe djgsm.info