Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
09 februarie 2007, 13:12:28 • actualizat 09 februarie 2007, 13:14:43 (1 ori)
si va garantez eu k vor aparea si pe piata romaneasca in urmatorii 2 ani c-am tot ce produce japonezii ...aia au cap tata nu romanii nostri care sunt pusi pe furat...e va place cum arata cel de 16 gb. sau akum sp k nu e adevarat. va las sa credeti ce vreti voi .Nu imi pasa eu doar v-am aratat ceva la ei akolo costa in jur de 125 de euro l NOI PROBABIL SE VA AJUNGE LA 300 DE EURO DEPINDE !!
deci teoretic tu nu ai asa ceva ai vazut pe net... mda...mare branza... pai asa stiu si eu de mai bine de un an ca se lucreaza la miu(sau niu)-card care are 1TB ,dar inca nu e la noi asa ca.... zicea ca apare in 4 sau 5 ani.unu a trecut ,hai in curand doi... credca au fost prea optimisti totusi. oricum 1TB >>> 16 sau 32 GB
luigi dovedeste (fa cum a zis on1x1). daca nu vii pana maine dimineata cu dovada, vei lua o pauza de 1 saptamana (vei lua ban). de ce? de aia. poate iti va trece chefu sa injuri lumea care nu e de acord cu tine (cata inteligenta.. ce sa zic) in pm-uri si sa jignesti pe topic. daca esti prea inteligent pt noi de ce nu ne lasi? iti pierzi timpul tau pretios cu noi..
09 februarie 2007, 20:58:50 • actualizat 09 februarie 2007, 21:02:31 (1 ori)
O copie facuta de mine in Paint dupa cea a lui luigispv.A fost extrem de simplu si pare chiar mai reala
http://xs.to/xs.php?h=xs312&d=07065&f=minisd_by_Iulian.JPG loool!Sa arate luigispv un screenshot cu cardul de 4 sau 10 gb in telefon....nu l-am crezut de la inceput...daca nu poate sa dea un link spre un forum sau spre o pagina unde se vorbeste despre asa ceva!!!Rushinica...Rushinica...Rushinicaaaaaaaaa